×

Το δημιουργικό παρελθόν του Benriach εμπνέει το μέλλον και επανασυστήνεται με νεα, ανανεωμένη ποικιλία

Το αποστακτήριο Benriach, που βρίσκεται στο βόρειο Speyside από το 1898, αποκάλυψε τη νέα, ανανεωμένη εμφάνισή του και επιλεγμένες νέες κυκλοφορίες.

Γνωστό για την μακρόχρονη παράδοση της απόσταξης κλασικών, τυρφώδες και τριπλά αποσταγμένων ουίσκι, όπως και για το μεγάλο του απόθεμα από εκλεκτά βαρέλια από όλο τον κόσμο, το χαρτοφυλάκιο είναι καλλιτεχνικά δημιουργημένο από την Master Blender Dr. Rachel Barrie και την ομάδα της.



Η νέα συσκευασία έχει ως πηγή έμπνευσης το πρώτο Benriach Single Malt που κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες, ενώ η χρωματική της παλέτα είναι εμπνευσμένη από το φυσικό περιβάλλον του Speyside της Σκωτίας όπου παράγεται.

Η νέα συσκευασία έχει ως πηγή έμπνευσης το πρώτο Benriach Single Malt που κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες, ενώ η χρωματική της παλέτα είναι εμπνευσμένη από το φυσικό περιβάλλον του Speyside της Σκωτίας όπου παράγεται. 

Στο νέο Original Ten, μπορεί να διακριθεί ένας πλούσιoς, στρογγυλεμένος χαρακτήρας βύνης, ενώ το The Twelve εξισορροπεί την πλούσια γεύση βύνης με τα πρόσθετα στρώματα της πολυπλοκότητας sherry και φρούτων, φτάνοντας στο αποκορύφωμα των δώδεκα ετών. Το Smoky Ten αναδεικνύει τη γλυκιά καπνιστή γεύση του Benriach, εμπλουτισμένη μέσα από καινοτόμους συνδυασμούς βαρελιών bourbon, ρούμι και φρέσκιας βελανιδιάς.

Παράλληλα το Twenty One, που καταφθάνει στην Ελληνική αγορά σε limited ποσότητα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αναδεικνύοντας την εξαιρετική ενσωμάτωση της γεύσης που προκύπτει από δεκαετίες ωρίμανσης.

Με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας, η νέα, ανανεωμένη ποικιλία Benriach καλεί λάτρεις και μη, να ανακαλύψουν την κληρονομιά και την παράδοση των Single Malt ουίσκι.

Τα Benriach διανέμονται στην ελληνική αγορά από την Brown-Forman, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως, σε συνεργασία με την Concepts A.E.

Λίγα λόγια για τη Brown-Forman

Για πάνω από έναν αιώνα, η Brown-Forman εμπλουτίζει την καθημερινότητα προσφέροντας με υπευθυνότητα brands αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας, όπως τα Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Tennessee Honey, Gentleman Jack, Jack Daniel’s Single Barrel, Finlandia, el Jimador, Woodford Reserve, Herradura,Chambord, Fords Gin, GlenDronach, Benriach, Glenglassaugh. Η Brown-Forman βρίσκεται σε περίπου 160 χώρες, με 4,400 υπαλλήλους παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες www.brown-forman.com

Λίγα λόγια για τη Concepts A.E.

Η Concepts Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από υψηλόβαθμα στελέχη με προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα εισαγωγής & ανάπτυξης αλκοολούχων ποτών. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη νέων κατηγοριών και διεθνών προϊόντων στην ελληνική on trade και off trade αγορά, καθώς και στη δημιουργία και ανάπτυξη πολυβραβευμένων brands σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Concepts A.E. έχει δημιουργήσει με επιτυχία ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής εντός και εκτός συνόρων, ανανεώνοντας συνεχώς το portfolio της με νέα και ενδιαφέροντα brands με στόχο να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες στους πελάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες www.concepts.gr