×

Η Trend Edition της essence είναι εμπνευσμένη από τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες λιχουδιές

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές μάς βάζουν αμέσως σε εορταστική διάθεση: το άρωμα των μπισκότων, των ζαχαρωτών και των κάστανων μάς συναρπάζει! Η Trend Edition "x-mas wishes candy kisses" της essence είναι εμπνευσμένη από τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και έρχεται να γλυκάνει την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, χαρίζοντας μια όμορφη, χριστουγεννιάτικη αίσθηση.

Το ζαχαρένιο gingerbread lipbalm με άρωμα μπισκότων με τζίντζερ θρέφει τα χείλη και τους δίνει ταυτόχρονα ένα διακριτικό ροζ τόνο. Ο παιχνιδιάρικος σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό δωράκι για το χειροποίητο ημερολόγιο Advent που θα φτιάξετε ή μια χαριτωμένη έκπληξη για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Θέλετε μία επιπλέον δόση λάμψης για τις ημέρες των γιορτών; Σε ένα κομψό χρυσό τόνο με μία περλέ ροδακινί λάμψη, αυτό το highlighter κολακεύει όλους τους τόνους του δέρματος και δίνει στα μάτια και στα μάγουλα μια υπέροχη λάμψη. Η εξαιρετικά ελαφριά υφή έχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και το άρωμα μπισκότων θα ξυπνήσει αμέσως τα χριστουγεννιάτικα .συναισθήματα.

Το eye brush set με vegan τρίχες και χριστουγεννιάτικη κόκκινη-χρυσή εμφάνιση είναι το απόλυτο must σε κάθε νεσσεσέρ. Περιλαμβάνει: Ένα πινέλο για σκιές ματιών, ένα για ανάμειξη, ένα πινέλο-βεντάλια για διάφορες χρήσεις, καθώς και ένα πινέλο για eyeliner, όχι μόνο προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για εκπληκτικό μακιγιάζ ματιών, αλλά και λάμπουν τόσο φωτεινά όσο τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια - σε ένα αισθησιακό κόκκινο χρώμα όπως το μήλο της αγάπης.



Συνάντησε με κάτω από το γκι! Χάρη στο almond lip scrub με άρωμα ζαχαροκάλαμου, τα χείλη μας είναι πάντα έτοιμα για φιλιά κάτω από το γκι. Το πρακτικό scrub σε σχήμα ραβδιού απολεπίζει σε μια στιγμή τα ξηρά, λόγω του χειμώνα, χείλη χάρη στην σκόνη αμυγδάλου που περιέχει. Ο τέλειος τρόπος για να φροντίζετε τα χείλη σας ακόμη κι όταν είστε εν κινήσει.

Εμπνευσμένο από το υπέροχο άρωμα των ζαχαρωτών, το mini eau de toilette, σε μικρό μέγεθος, δημιουργεί αμέσως μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Χαρίζει ένα γοητευτικό, γλυκό και πουδρένιο άρωμα στο δέρμα για χαλαρές, χειμωνιάτικες στιγμές.

Σχέδια νυχιών στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Με χαριτωμένες χριστουγεννιάτικες εικόνες και με άρωμα καραμέλας, τα scented nail stickers είναι το «κερασάκι στην τούρτα» κάθε χριστουγεννιάτικου μανικιούρ. Διαλέξτε ανάμεσα σε 50 χριστουγεννιάτικα σχέδια για να ανοίγετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας με όμορφα και περιποιημένα νύχια.

Τα scented nail polish δημιουργήθηκαν για το τέλειο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: γυαλιστερό κόκκινο βερνίκι με υψηλή κάλυψη και άρωμα ζαχαρωμένου μήλου για μια κλασική χριστουγεννιάτικη εμφάνιση ή μια εξαιρετικά γυαλιστερή ροζ απόχρωση με ημιδιαφανές φινίρισμα και άρωμα ζαχαροκάλαμου για άκρως χειμωνιάτικα νύχια.

Twinkle, twinkle, little star – δεν λάμπουν μόνο τα αστέρια την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και το δέρμα μας ακτινοβολεί κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χάρη στο body shimmer puff. Το αφράτο σφουγγαράκι χαρίζει μια διακριτική λάμψη χρυσού στο δέρμα ή στα μαλλιά και αφήνει ένα γλυκό άρωμα καραμέλας και ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Θα τα βρεις στο beautyaz.gr & στα Hondos Center.