×

CATRICE "Jewel Overload" σε χρυσαφί και ρουμπινί αποχρώσεις

Τα υπέροχα, λαμπερά κοσμήματα δεν είναι ποτέ αρκετά: Η νέα Συλλεκτική Σειρά της CATRICE "Jewel Overload" προσφέρει δύο συναρπαστικές παλέτες σκιών για τα μάτια σε χρυσές ιριδίζουσες αποχρώσεις και πολυτελείς ρουμπινί τόνους, καθώς και τρία πινέλα σκιών σε πολυτελή συσκευασία.

Οι λαμπερές παλέτες σκιών με τις εννέα, απόλυτα ευθυγραμμισμένες αποχρώσεις και τα διάφορα εφέ, παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για ένα εκθαμβωτικό στιλ στα μάτια. Τα τρία πινέλα της σειράς σε γυαλιστερό χρυσό design με κοσμήματα είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στη συλλογή και εγγυώνται μία βέλτιστη εφαρμογή.

EYESHADOW PALETTE

Οι παλέτες σκιών Jewel Overload σε κομψές χρυσές ή εντυπωσιακές κόκκινες αποχρώσεις προσθέτουν δραματικό στυλ και εκφραστικότητα στα μάτια σας με την ελαφριά πουδρένια υφή τους. Έντονα χρώματα με glitter εξασφαλίζουν ένα look που θα κλέψει την παράσταση. Από την άλλη πλευρά, οι αποχρώσεις με τη διακριτική λάμψη, χαρίζουν μια κομψή πινελιά στο μακιγιάζ σας και οι ματ αποχρώσεις αναδεικνύουν τη φυσική σας ομορφιά κάθε μέρα.





Η πολυτελής συσκευασία τους με τα κοσμήματα, με ενσωματωμένο καθρέφτη, κάνει τις παλέτες να φαίνονται σαν κόσμημα! Περίπου 10,29 €*

EYESHADOW brushes

Κάνουν τα μάτια σας να λάμπουν από χαρά: Τα πινέλα Jewel Overload με τη λαμπερή, χρυσή συσκευασία τους διακοσμημένη με κοσμήματα, μετατρέπουν κάθε μέρα σε γιορτή.



Τα πινέλα, με συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας, «αιχμαλωτίζουν» τη σκιά ματιών και μεταφέρουν τέλεια τις πουδρένιες υφές στα βλέφαρα. Είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδοχές: Το πινέλο Eye Blender δημιουργεί απαλά, ομαλά look, το Smudger Brush αναμειγνύει τη σκιά ματιών κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων και το Precision Eye Brush επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή της σκιάς για μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη. Περίπου 4,59€*

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο 2020 και μέχρι τον Ιανουάριο 2021.

* προτεινόμενη λιανική τιμή