×

Greek Beauty: Bodyfarm

Φυτικά & αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων, καμία απολύτως χρήση χημικών συστατικών, προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα, συσκευασίες από ανακυκλώσιμα υλικά και προσιτές τιμές, είναι τα συστατικά που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία της BODYFARM.

Το ταξίδι στο κόσμο της Bodyfarm ξεκίνησε το 1989 και από τότε δημιουργεί με σεβασμό προς τη φύση και τον άνθρωπο, πληρώντας όλες τις απαιτήσεις της ισχύουσας Νομοθεσίας περί καλλυντικών και ακολουθώντας πιστά τις πλέον σύγχρονες και υψηλές προδιαγραφές της παγκόσμιας κοσμετολογίας, δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας με δερματολογικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Bodyfarm, αξιοποιεί στην πράξη τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, με αποτέλεσμα επικίνδυνα και τοξικά συστατικά, όπως: Μineral Oil, Paraffinium Liquidium, Parabens, Propylene Glycol, Silicones Sodium Lauryl Sulfate, να έχουν αντικατασταθεί με φυσικά συστατικά σε ποσοστό έως και 100%.

Τέλος, στην Bodyfarm επενδύουν σημαντικό μέρος των κερδών του στους τομείς της έρευνας, μελέτης και ανάπτυξης νέων φυσικών καλλυντικών προϊόντων αντί σε πολυδάπανες διαφημιστικές καμπάνιες.

Must try:





Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα στο επίσημο eshop της Bodyfarm και σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.