×

Oι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ από τη SEVEN7EEN

Get your style going και ταξίδεψε με τέσσερα κολακευτικά makeup looks που θα λατρέψει κάθε γνήσια beauty addict στον σαγηνευτικό κόσμο της EVEN7EEN μέσα από το νέο lookbook F/W 2020-21 με πρωταγωνίστρια τη δροσερή Κλέλια Ανδριολάτου.

Τα νέα προϊόντα με παιχνιδιάρικες υφές και ακαταμάχητες αποχρώσεις κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας και δημιουργούν διαφορετικά  looks:  απαλό ή έντονο, γλυκό αλλά και σέξι, αψεγάδιαστο και παιχνιδιάρικο. Είσαι NATURAL BORN BEAUTY ή μήπως COOL & FABULOUS; Προτιμάς SMOLDERING εμφανίσεις, ή είσαι CHILL girl  που πάντα κάνει αίσθηση; Ό, τι και αν προτιμάς οι προτάσεις της SEVEN7EEN δημιουργήθηκαν για να σε εμπνεύσουν  να τολμήσεις και να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό και ακαταμάχητο στυλ.

ΜΑΤΙΑ




Λάμψη, βάθος, ένταση. Δυο απαραίτητες παλέτες σκιών για τα μάτια με ένα συνδυασμό 6 satin και ματ υφών, με  αποχρώσεις σχεδιασμένες για να κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας. Οι πολυδιάστατες αυτές παλέτες προσφέρουν ατελείωτες επιλογές για ένταση στα μάτια. Ανακάλυψε την COOL EYES PALETTE  με αποχρώσεις  σε εκλεπτυσμένους ψυχρούς τόνους  και την SMOLDERING EYES PALETTE με αποχρώσεις σε πιο  ζεστούς και γήινους  τόνους. Χρησιμοποίησε μόνο μια σκιά για μια διακριτική εμφάνιση ή συνδύασε εύκολα υφές και αποχρώσεις για να δημιουργήσεις γοητευτικό βλέμμα που κυμαίνεται από απαλό και φυσικό,  μέχρι πιο τολμηρό και έντονο.

ΟΙ MULTI PALETTES




Δυο ακαταμάχητες all in one παλέτες  με ρουζ, λάμψεις και σκιές ματιών. Mix and match με επτά λαμπερές αποχρώσεις που μπορούν να φορεθούν ως σκιές, ρουζ και highlighter για να δημιουργήσεις ατελείωτα beauty looks, με φυσικό τρόπο. Με σατινέ αλλά και κρεμώδη,  pearly τελειώματα, οι αποχρώσεις  δημιουργήθηκαν έτσι ώστε  να κολακεύουν τον τόνο κάθε επιδερμίδας. Είτε πρόκειται για μια απαλή απόχρωση στα μάτια, είτε για ένα περλέ highlighter στα ζυγωματικά, αυτές οι multi palettes  σου επιτρέπoυν  να τολμήσεις με τον δικό σου unique τρόπο. Η NUDE FRILLS & CHILLS περιέχει  πιο απαλούς και ζεστούς τόνους και είναι  ιδανική για λαμπερά και φυσικά μακιγιάζ. Η WARM NUDE BEAUTY σε πιο σκούρες  αποχρώσεις  και μια μαύρη σκιά για περισσότερη ένταση στο μακιγιάζ, είναι ιδανική για smoky  μακιγιάζ με ξεχωριστό στυλ.

ΤΑ ΧΕΙΛΗ




Απαλά ή glossy. Matte ή  κρεμώδη.  Τα κραγιόν της Seventeen  δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να βρεις εύκολα,  το ιδανικό για σένα. Άσε τη wild πλευρά σου να εκφραστεί με τη νέα  limited edition σειρά κραγιόν Glossy Lips Animal Print σε animal print συσκευασία και  6 υπέροχες αποχρώσεις. Με εθιστική glossy και λαμπερή υφή και άρωμα βανίλιας, δεν θα μπορείς να τα αποχωριστείς. Δυο νέες αποχρώσεις στα  Lipstick Special, Νο 416 και Νο 417 ένα κραγιόν έντονης ενυδάτωσης που όχι μόνο βάφει υπέροχα, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει τα χείλη σου. Το iconic Matlishious Super Stay Lip Color,  το απόλυτο ματ κραγιόν με την πλούσια υφή σε μορφή mousse, τώρα θα το βρεις σε 3 νέες αποχρώσεις, Νο 23, Νο 24 και Νο 25, ενώ εσύ που θέλεις άθικτο το κραγιόν σου από το πρωί έως το βράδυ θα λατρέψεις το Matte Lasting Lipstick σε νέα απόχρωση Νο 71. Δες τα όλα εδώ.

ΤΑ  ΝΥΧΙΑ




Τα Studio Rapid Dry Longlasting Color,  τα αγαπημένα σου βερνίκια νυχιών,  θα βάλουν την απαραίτητη τελική πινελιά στο look σου, προσφέροντας εκθαμβωτική λάμψη, αψεγάδιαστη κάλυψη και ομοιόμορφο λαμπερό αποτέλεσμα. Εδώ θα βρεις και τις 14 ΝΕΕΣ αποχρώσεις.