×

Silver Keratin Therapy από τη Qure

 

Από την στιγμή που αποφάσισες να βάψεις ξανθά τα μαλλιά σου ή να κάνεις ξανθιές ανταύγειες, ξέρεις ήδη ότι αυτό το χρώμα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Mέσα στην ρουτίνα περιποίησης που απαιτούν τα ξανθά μαλλιά είναι και το silver σαμπουάν.

Το silver σαμπουάν είναι ένα ειδικό προϊόν με μωβ ή μπλε χρώμα που εξουδετερώνει την «κιτρινίλα» και προσφέρει ένα πιο ψυχρό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών σου. 

Η χρήση του ενδείκνυται για μία έως δύο φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιείται μετά το καθημερινό μας σαμπουάν. Όταν τo εφαρμόζουμε στα μαλλιά, κάνουμε πολύ καλό μασάζ και το αφήνουμε να δράσει περίπου 5 λεπτά ώστε να εξουδετερώσει τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους. Μετά το ξέβγαλμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικά μαλακτική κρέμα ή μάσκα μαλλιών.

Η Qure International έχει τα κατάλληλα προϊόντα όχι μόνο για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά και για χρήση σε μαλλιά στα οποία έχει εφαρμοστεί θεραπεία κερατίνης, λόγω της sulfate free σύνθεσής τους! Η κερατίνη που περιέχει συμβάλλει ώστε να διατηρηθούν τα αποτελέσματα της θεραπείας κερατίνης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το silver σαμπουάν & η silver μάσκα μαλλιών με μωβ χρωστική είναι σχεδιασμένα να εξουδετερώνουν τους κίτρινους τόνους που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά. Δεν χρωματίζουν τα μαλλιά και δεν δημιουργούν ανεπιθύμητες αποχρώσεις. Η σύνθεσή τους με κερατίνη ενυδατώνει, ενδυναμώνει την τρίχα και χαρίζει φυσική λάμψη, παράλληλα προστατεύει από το φριζάρισμα. Κατάλληλο για μαλλιά στα οποία έχει εφαρμοστεί θεραπεία κερατίνης (sulfate free).

Tip: Αν όλα σου τα μαλλιά είναι ξανθά τότε εφάρμοσε μια «γερή» ποσότητα του σαμπουάν στις ρίζες και άφησε το να τρέξει μέχρι τις άκρες. Στις άκρες λειτουργεί πιο εύκολα το σαμπουάν, οπότε δώσε βάση στην ρίζα. Αν έχεις ξανθές ανταύγειες τότε εφάρμοσε το σαμπουάν μόνο στα σημεία αυτά.

Σημείωση: Για να εξουδετερώσεις τους κίτρινους τόνους χρειάζεσαι μωβ σαμπουάν, ενώ για να εξουδετερώσεις τους πορτοκαλί τόνους χρειάζεσαι μπλε σαμπουάν.

Ακολούθησε την Qure στο instagram (κλικ εδώ).