×

Size Up & νέες Pocket Palettes από την Sephora Collection για μοναδικά looks

Μια μάσκαρα από τη SEPHORA  COLLECTION που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.


SIZE UP - IMMEDIATE SUPERSIZED VOLUME MASCARA

Κάντε την κάθε μέρα μεγάλη! Ο όγκος των βλεφαρίδων σας δεν είναι ποτέ υπερβολικός: ενισχύστε τον ακόμα περισσότερο! Η μάσκαρα Size Up χαρίζει εντυπωσιακό όγκος στις βλεφαρίδες σας σε δευτερόλεπτα: μεγαλύτερος όγκος κατά 180%* μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη σύνθεσή της, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις και να χαρίσει εντυπωσιακό όγκο. Περάστε από το L στο XXL σε δευτερόλεπτα!

Τι κάνει τη διαφορά: Η vegan** και μακράς διάρκειας σύνθεση, που είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια που χαρίζουν όγκο, συνδυάζεται με ένα βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας για όγκο στη στιγμή. Οι κοντές τρίχες στο κέντρο καλύπτουν τέλεια τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους εντυπωσιακό όγκο και βαθύ μαύρο χρώμα. Οι μακρύτερες τρίχες στις άκρες εξυπηρετούν την εφαρμογή της σύνθεσης κατά μήκος των βλεφαρίδων ώστε να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες.



H Sizeup κυκλοφορεί σε ακόμα μεγαλύτερη συσκευασία με χωρητικότητα 14ml!

1. Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και κατευθύνετε το βουρτσάκι με μικρές απαλές κινήσεις προς τα πάνω για να απλώσετε το προϊόν.
2. Επαναλάβετε απλώνοντας μάσκαρα κατά μήκος των βλεφαρίδων μέχρι να καλυφθούν πλήρως με χρώμα.
3. Εφαρμόστε όσες στρώσεις χρειάζεται μέχρι να δώσετε στις βλεφαρίδες σας εντυπωσιακό όγκο και να επιτύχετε ένα θεαματικό αποτέλεσμα!

Από τις 22 γυναίκες ηλικίας 25 έως 40 χρονών που δοκίμασαν τη μάσκαρα SizeUp και συμμετείχαν σε μια ανεξάρτητη ομάδα αξιολόγησης:

- Το 91% δήλωσε ότι η μάσκαρα έδωσε στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό όγκο
- Το 91% δήλωσε ότι η μάσκαρα έκανε τις βλεφαρίδες πιο μακριές
- Το 91% δήλωσε ότι η μάσκαρα δημιούργησε καμπύλη στις βλεφαρίδες
- Το 91% δήλωσε ότι οι βλεφαρίδες ήταν καλά διαχωρισμένες
- Το 91% δήλωσε ότι το αποτέλεσμα είχε μεγάλη διάρκεια



POCKET PALETTE COLLECTION για τα μάτια για ατελείωτο παιχνίδι.

Game is never over με την Pocket Palette! Παίξτε με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια και δημιουργήστε περισσότερους από 400 εύκολους συνδυασμούς. Μπείτε στο παιχνίδι των χρωμάτων και αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις με αυτές τις παλέτες, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από έναν συνδυασμό 6 σκιών για τα μάτια.

Μπλε, δαμασκηνί, θερμές και ψυχρές καφέ αποχρώσεις: δημιουργήστε απεριόριστα look! Μεταξένια ματ, κρεμώδεις μεταλλικές αποχρώσεις και εκθαμβωτικά γκλίτερ, περάστε πανεύκολα από το ένα look στο άλλο και παίξτε με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με αυτές τις μίνι παλέτες σκιών για τα μάτια. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς!

 

Δημιουργήστε δυναμικά μακιγιάζ συνδυάζοντας όλες αυτές τις παλέτες με τη μοναδική τιμή: χάρη στις Pocket Palettes το μακιγιάζ είναι πιο εύκολο από ποτέ. Η μικρή συσκευασία τους είναι ιδανική για να ανανεώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε! Μπορείτε να επιλέξετε να τις εφαρμόσετε με τα δάχτυλα ή χρησιμοποιώντας ένα vegan πινέλο για τα μάτια και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε με μια πινελιά μάσκαρα Size Up. Μια μίνι παλέτα σκιών για τα μάτια η οποία έχει παρασκευαστεί με τρόπο υπεύθυνο προς το περιβάλλον.

Η Pocket Palette είναι η πρώτη παλέτα Sephora Collection με συρόμενο άνοιγμα, κατασκευασμένη από χαρτόνι (προέρχεται από δάση που υπόκεινται σε βιώσιμη διαχείριση), χωρίς καθρεφτάκι ή μαγνήτη. Η καινοτόμα συσκευασία της διαθέτει συρόμενο άνοιγμα που αποκαλύπτει τους χρωματικούς συνδυασμούς.



Πώς να εφαρμόσετε τους συνδυασμούς της παλέτας με τις ψυχρές καφέ αποχρώσεις;

1. Εφαρμόστε την απόχρωση 1 σε όλο το κινητό βλέφαρο.
2. Εφαρμόστε την απόχρωση 6 στο κόκκαλο του ματιού και απλώστε την.
3. Φωτίστε το βλέμμα εφαρμόζοντας την απόχρωση 2 στην εσωτερική γωνία του ματιού.
4. Εφαρμόστε την απόχρωση 5 στο κέντρο του βλεφάρου για περισσότερη ένταση.
5. Τονίστε τις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων με την απόχρωση 4.

Πώς να εφαρμόσετε τους συνδυασμούς της παλέτας με τις θερμές καφέ αποχρώσεις;

1. Εφαρμόστε την απόχρωση 1 σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου.
2. Για να δημιουργήσετε χρωματική διαβάθμιση, εφαρμόστε την απόχρωση 5 στην εσωτερική γωνία, την απόχρωση 2 στο κέντρο του βλεφάρου και την απόχρωση 4 στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου και στη συνέχεια απλώστε για να πετύχετε ένα σβησμένο αποτέλεσμα.
3. Τονίστε τις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων με την απόχρωση 3.


Θα τα βρείτε στο sephora.gr, στο Mobile App Sephora Greece και στα καταστήματα Sephora.