×

Η νέα πολυτελή σειρά ματιών της La Mer ονομάζεται «The Eye Collection»

Η La Mer παρουσιάζει την νέα πολυτελή σειρά ματιών «The Eye Collection», που όχι μόνο περιορίζει τα σημάδια του χρόνου αλλά παράλληλα προλαμβάνει τη μελλοντική ορατή φθορά, μειώσει την εμφάνιση μαύρων κύκλωνγραμμών και ρυτίδων και παράλληλα να προλάβει τη μελλοντική ορατή φθορά.


Η «The Eye Collection» είναι εμποτισμένη με Miracle Broth™, που καταπραΰνει, αποφορτίζει και αναζωογονεί ορατά την όψη της περιοχής γύρω από τα μάτια και έρχεται να κάνει, πραγματικά, τη διαφορά. Τα νέα προϊόντα της Eye Collection θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο στα καταστήματα.



Φωτίστε το βλέμμα σας: Με το The Eye Concentrate μειώστε την εμφάνιση μαύρων κύκλων, γραμμών και ρυτίδων.

Αποφορτιστείτε: Με το The Eye Balm Intense βοηθήστε την επιδερμίδα σας να αντιμετωπίσει τα κουρασμένα, πρησμένα μάτια.

Ανορθώστε το βλέμμα σας: Με το The Lifting Eye Serum αναζωογονηθείτε ορατά, καθώς νιώθετε την περιοχή των ματιών πιο σφριγηλή, λιγότερο πρησμένη και εμφανώς ανορθωμένη. Εφαρμόστε το πριν απλώσετε το The Eye Concentrate ή το The Eye Balm Intense, ούτως ώστε να δημιουργήσετε πιο ανορθωμένη όψη σε όλη την περιοχή των ματιών.

Extra tip: Για ακόμα πιο έντονη αίσθηση δροσιάς, διατηρήστε τα απλικατέρ των προϊόντων για την περιοχή γύρω από τα μάτια της La Mer στο ψυγείο για 3 έως 5 λεπτά.