×

5 καθαριστικά προσώπου που ξεχωρίζω αυτό το διάστημα από ελληνικά brands


Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Α και το Ω για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Ειδικά τώρα που η maskne έχει κάνει την εμφάνισή της λόγω της πολύωρης χρήσης της μάσκας, είναι ακόμα πιο σημαντικό να γίνεται σωστά ώστε να αποφύγουμε το φράξιμο των πόρων, τα σπυράκια και τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα.

Παρακάτω θα δεις 5 καθαριστικά προσώπου που ξεχωρίζω αυτό το διάστημα από αγαπημένα ελληνικά brands και σου προτείνω να δοκιμάσεις.



KORRES Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ

Απαλό λάδι καθαρισμού προσώπου με αληθινά πέταλα Τριαντάφυλλου, που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Εμπλουτισμένο με λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, καθαρή Super Vitamin C και αμυγδαλέλαιο, ξεπλένεται εύκολα αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό. Κατάλληλο και για αδιάβροχο μακιγιάζ.


DALON Cosmetics Micellar Νερό Καθαρισμού Προσώπου 

Πρόκειται για ένα νερό με μικκύλια για το πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια για βαθύ και απαλό καθαρισμό, φυσικά αρωματισμένο με ανθόνερο λεβάντας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Θα το βρεις εδώ.



ARIADNE Athens Foamjito αφρός για βαθύ καθαρισμό και ντεμακιγιάζ

Είναι ένας δροσιστικός αφρός για βαθύ καθαρισμό και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, που απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια με 100% φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες από καρύδα και babassu χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα και να καταστρέφει το φυσικό φιλμ λιπιδίων. Περιέχει πιστοποιημένα υψηλής ποιότητας συστατικά, 100% φυσικά αρώματα και nature-identical συντηρητικά. Είναι ιδανικός για λιπαρό, μεικτό και κανονικό δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένος.



Thank you Farmer Back to Iceland Cleansing Foam

Αφρός καθαρισμού με εκχύλισμα πόας 18% από την Ισλανδία και ενυδατικό essence 21% απομακρύνει τους ρύπους της επιδερμίδας με άφθονο αφρό διατηρώντας τα επίπεδα της υγρασίας στο δέρμα. Ενυδάτωση με τριπλού τύπου υαλουρονικό οξύ για τριπλή προστασία και δεν αφήνει την αίσθηση του τραβήγματος. Βρες το εδώ.



APIVITA Μαύρο Gel Καθαρισμού για Πρόσωπο & Μάτια

Μαύρο detox gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα και πρόπολη με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης (ενεργό άνθρακα, πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο, πανθενόλη), που καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια χωρίς να ερεθίζει. Μαγνητίζει μακιγιάζ και ρύπους με ενεργό άνθρακα και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και καθαρή. Τέλος, προσφέρει extraanti-pollution δράση. Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο. Θα το βρεις εδώ.