×

À la rose και το l’Homme À la rose, τα δύο νέα eaux de parfum του Francis Kurkdjian

Ανακαλύψτε ξανά, το À la rose και το l’Homme À la rose, δύο eaux de parfum που γεννήθηκαν από την ίδια έμπνευση και φιλοδοξία: να δώσουν στους άντρες και τις γυναίκες τη δύναμη να φορέσουν ένα σύγχρονο τριαντάφυλλο. Αυτό το ντουέτο αλληλοσυμπληρώνεται όχι μόνο μέσα από αντίστοιχες οσφρητικές νότες, αλλά και μέσα από τα συναισθήματα που ξυπνάει. Φυσική φρεσκάδα, τολμηρή σύνθεση και απροκάλυπτος αισθησιασμός.

À la rose: Σύγχρονη θηλυκότητα
Eau de parfum, natural spray (70ml και 200ml)

Το À la rose, που κυκλοφόρησε το 2014 και πλέον θεωρείται ένα από τα εμβληματικά αρώματα του Οίκου, αποτελεί ωδή στις γυναίκες με ασίγαστο πάθος. Κάθε μπουκάλι κλείνει στην καρδιά του τουλάχιστον 400 τριαντάφυλλα - 250 εκατόφυλλα τριαντάφυλλα από την Grasse με λουλουδάτες, μελένιες νότες και 150 Δαμασκηνά τριαντάφυλλα από τη Βουλγαρία, με νύξεις φρέσκου αχλαδιού και λίτσι.

Για να απελευθερωθεί από τα κλισέ που «συνοδεύουν» το τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι που μερικές φορές θεωρείται παλιομοδίτικο, ο Francis Kurkdjian δημιούργησε ένα ακόρντο βιολέτας και μανόλιας το οποίο χαρίζει στις μεσαίες νότες όγκο και γενναιοδωρία. Στις νότες βάσης, το ακόρντο από ξύλα, κέδρο και musk γίνεται ένα με τα εκατόφυλλα τριαντάφυλλα αποθεώνοντας τη μοντέρνα, αισθησιακή θηλυκότητα που δεν υποτάσσεται σε τίποτα.

Oσφρητική οικογένεια: Floral-musky: Νότες: Ακόρντο μοσχομπίζελου, εσάνς Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, ακόρντο άνθους βιολέτας, absolute εκατόφυλλου τριαντάφυλλου και musks

Μπορείς να το βρεις σε: travel set που συμπεριλαμβάνει τη χρυσή θήκη Gold edition travel (spray case και 5 x 11 ml refills 3 x 11 ml refills), Scented hair mist & Scented body oil & Scented hand cream (70ml) και Scented shower gel & Scented body cream (250ml).



l’Homme À la rose: Όταν οι άντρες, τολμούν το τριαντάφυλλο
Eau de parfum, natural spray (70ml)

Αφουγκραζόμενος την κοινωνία που αναζητά το μοντέρνο, ελεύθερη να αγωνίζεται για ό,τι επιθυμεί, ο Francis Kurkdjian προσφέρει ένα ιδιαίτερα «θρασύ» eau de parfum με το l’Homme À la rose, την τελευταία του δημιουργία και προσωπική του ερμηνεία πάνω στο τριαντάφυλλο για τους άντρες. Φιλοδοξία του είναι να αποδείξει πως οι άντρες μπορούν να φορέσουν ένα τριαντάφυλλο και πως το λουλούδι δεν έχει φύλο. Είναι μια ωδή στην ελευθερία που ανατρέπει τους νέους κώδικες της αρρενωπότητας.

Το άρωμα ανοίγει με έντονα φρέσκες, πράσινες νότες κορυφής που φλερτάρουν με ένα ακόρντο γκρέιπφρουτ και εσάνς Δαμασκηνού τριαντάφυλλου από τη Βουλγαρία. Στη συνέχεια, ένα ξυλώδες-τριανταφυλλένιο ακόρντο μπαίνει στο παιχνίδι, φέρνοντας κάθετη δομή στο άρωμα, η οποία ενισχύεται από μια βάση με woody amber νότες και συνθέτει μια αδιαμφισβήτητα αρρενωπή οσφρητική υπογραφή.

Οσφρητική οικογένεια: Floral-musky: Νότες: Absolute από εκατόφυλλο τριαντάφυλλο από την Grasse, ακόρντο γκρέιπφρουτ, amber woods, εσάνς λάβδανου από την Ισπανία, εσάνς Δαμασκηνού τριαντάφυλλου από τη Βουλγαρία και εσάνς φασκόμηλου από τη Γαλλία.

Διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica City Link, attica Golden Hall και στο atticadps.gr/eshop

#alarose #lhommealarose #maisonfranciskurkdjian #franciskurkdjian #fragrancewardrobe