×

FRESH | Νέo λανσάρισμα ομορφιάς αποκλειστικά στα Sephora

Επιτέλους σας παρουσιάζουμε το απόλυτο φρέσκο δίδυμο για καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα: Soy Face Cleanser και Rose Face Mask της fresh.


Δύο μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος με φυσικά συστατικά. Από ένα καθαριστικό τζελ με άρωμα αγγουριού που αφαιρεί το make-up σε μία ενυδατική και καταπραϋντική μάσκα που περιέχει πραγματικά ροδοπέταλα, το δίδυμο αυτό έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. Είναι επίσης η τέλεια προσθήκη στην ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, για μέρα ή νύχτα, για ειδικούς αλλά και για αρχάριους.

Η Fresh είναι από τις πρώτες εταιρίες στην βιομηχανία ομορφιάς που εξερεύνησε τα οφέλη της σόγιας στο δέρμα. Μετά από έρευνα σχετικά με το πλούσιο σε αμινοξέα συστατικό το οποίο είναι γνωστό για την βοήθεια του στην ελαστικότητα του δέρματος, το Soy Face Cleanser αφότου δημιουργήθηκε έγινε αμέσως αγαπητό. Αυτό το ισορροπημένο με PH καθαριστικό προσώπου (σημαίνει ότι είναι κοντά στο φυσικό ph του δέρματος ικανό να λειτουργήσει σε όλους τύπους δέρματος) είναι αγαπητό για τον αποτελεσματικό τρόπο που αφαιρεί το make-up - ακόμα και την μάσκαρα – χωρίς να αφαιρείται η απαραίτητη υγρασία του δέρματος. Το εκχύλισμα αγγουριού και η εμπλουτισμένη φόρμουλα με ροδόνερο είναι ακόμα πιο απαλή για το ευαίσθητο δέρμα.



Για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάσκας Rose Face, η εταιρία Fresh συνεργάστηκε με τον συνεργάτη της Gucci και με τον καλλιτέχνη Jayde Cardinalli που έχει έδρα στην Καλιφόρνια, σε ένα περιορισμένης έκδοσης σχέδιο. Η επαναστατική, ενυδατική φόρμουλα -σε συνδυασμό με τα ροδοπέταλα μέσα στο μεταξένιο τζελ- η οποία ενισχύει απευθείας το δέρμα με καταπραϋντικό ροδόνερο και εκχύλισμα αγγουριού, παγωμένο τζελ αλόης, ενυδατικά φύκια και λαμπερό μείγμα τσαγιού. Τα δύο αυτά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά μεταξύ τους, κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Αρχικά χρειάζεται το δέρμα να είναι βρεγμένο, αμέσως μετά ακολουθεί το μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια με το Soy Face Cleanser και τέλος ξεπλένετε το πρόσωπο. Στην συνέχεια, η απαλή Rose Face Mask που είναι περιορισμένης έκδοσης, χρησιμοποιείται με κυκλικές ανοδικές κινήσεις για 5 με 10 λεπτά. Ξεπλύνετε μετά με νερό το δέρμα για άμεση ενυδάτωση.

Η δημιουργία της φημισμένης εταιρίας ξεκίνησε με το όνειρο των δημιουργών της εταιρίας Fresh τους Lev Glazman και Alina Roytberg. Το 1991, οι Lev Glazman και Alina Roytberg ήταν Ρώσοι μετανάστες που ζούσαν μόνιμα στη Βοστώνη και αναγνώρισαν την ανάγκη να δημιουργήσουν προϊόντα ομορφιάς τα οποία αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων μέσα από το δέρμα τους. Το πάθος και το πρωτοποριακό τους πνεύμα είναι αυτά που κράτησαν το Brand τους καινοτόμο για σχεδόν 30 χρόνια.

Η εταιρία Fresh είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε νέα φυσικά συστατικά όπως την ζάχαρη, την σόγια και στην ουσία δημιούργησε μια σύνδεση ανάμεσα στα τελετουργικά ομορφιάς και την σύγχρονη επιστήμη. Η εμπειρία των προϊόντων της εταιρίας Fresh – οι υφές και τα αρώματα τους που ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις – είναι αυτά που τα καθιστούν ξεχωριστά. Σήμερα η Fresh είναι πλέον παγκόσμια εταιρία που εδρεύει στην Νέα Υόρκη παρέχοντας τα προϊόντα τους σε 18 χώρες που όλο και αυξάνονται.

Η υπόσχεση της Fresh

Από το 1991, η Fresh δημιουργεί προϊόντα τα οποία είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και μοναδικά. Αυτή είναι μία υπόσχεση που θα κρατήσει για πάντα χωρίς να κάνει συμβιβασμούς.

Όλα η σειρά Fresh είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο www.sephora.gr και Mobile App.