×

Το νέο άρωμα της AVON χαρίζει στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουν το όνειρο της απόλυτης θηλυκότητας

Η νούμερο ένα σειρά αρωμάτων της Avon FarAway, κυκλοφορεί ένα νέο, συναρπαστικό άρωμα με ιδιαίτερες νότες και σάς καλεί να ανακαλύψετε κάτι νέο που θα τραβήξει τα βλέμματα: την τελευταία προσθήκη της σειράς, το νέο άρωμα FarAway Royale!


Εμπνευσμένο από το μεγαλειώδες και όμορφο ταξίδι της ζωής που κάθε γυναίκα το ζει σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια χωρίς να βάζει όρια στα όνειρά της. Ένα λουλουδάτο, ξυλώδες άρωμα με ιδιαίτερες νότες από έλαιο κόλιανδρου, μια ιδέα από μαγευτικό γιασεμί absolute και αισθησιακούς κόκκους βανίλιας, που χαρίζει στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουν το όνειρο της απόλυτης θηλυκότητας, χωρίς περιορισμό.


Η αισθησιακή εμπειρία που προσφέρει το FarAway Royale σε διαπερνά, ενώ χάρις στο τολμηρό, κόκκινο μπουκάλι του - μιας πλούσιας, βαθιάς, μαγευτικής απόχρωσης, του σικάτου κόκκινου - τολμάει να σας μεταφέρει έξω από την ζώνη της άνεσης και να σας ταξιδέψει οπουδήποτε. Επίσης, μπορείτε να συνοδεύσετε την αρωματική εμπειρία με BodyLotion, το οποίο αναδύει την ίδια μυρωδιά.


Κύριες νότες
Είναι μία υπόθεση «βασιλική», με την περιπετειώδη και αναζωογονητική μυρωδιά εσπεριδοειδών και του απόηχου κίτρου που παίρνει από το περγαμόντο. Για να δημιουργήσει αντίθεση, η υψηλή ποιότητα του ελαίου κόλιανδρου προσθέτει μια αξεπέραστη ζεστασιά, την ίδια στιγμή που οι πικάντικες νότες από καρπούς, συνδυάζονται με το ζουμερό, πλούσιο και αισθησιακό άρωμα του γλυκού δαμάσκηνου.


Νότες καρδιάς
Η γλυκιά εμπειρία συνεχίζεται με την έντονη μυρωδιά του γιασεμιού absolute, που πρωταγωνιστεί σε αυτό το λευκό μπουκέτο λουλουδιών. Indolic, το γιασεμί προσδίδει μια ευχάριστη πράσινη νότα, η οποία αναδεικνύει το μελένιο, πράσινο και πικάντικο νερολί. Τα άνθη πορτοκαλιάς αναδεικνύουν τον γλυκό, θερμό και λουλουδάτο χαρακτήρα του, που αντανακλά μια βασιλική θηλυκότητα.


Νότες βάσης
Το μύρο απελευθερώνει μια έντονη αίσθηση ζεστασιάς, που συνδυάζεται με το έλαιο βάλσαμου από το Περού για να προσθέσει μια μεθυστική γλυκύτητα και να ταιριάξει απόλυτα με το εθιστικό άρωμα από κόκκους βανίλιας absolute.


https://www.youtube.com/watch?v=Jnw2V5EpHX0

Το άρωμα FarAwayRoyale είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω των μελών της Avon. Μπορείτε να το βρείτε και online στο www.avoncosmetics.gr