×

Είναι γεγονός! Τα The Ordinary ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora

Αν παρακολουθείς Youtuber του εξωτερικού και Ελληνίδες blogger, τότε σίγουρα θα ξέρεις τα προϊόντα The Ordinary, ένα brand καλλυντικών που δημιουργήθηκε το 2013 στο Τορόντο με σκοπό να μας μυήσει όλους όχι μόνο στο skincare αλλά και στα δραστικά συστατικά.

Ανήκει στην ομπρέλα των Deciem (έτσι ονομάζεται η εταιρεία) και είναι το πρώτο brand το οποίο άρχισε να μιλάει για δραστικά συστατικά πριν αυτά γίνουν τάση. Με άλλα λόγια, πριν τα Ordinary, λέξεις όπως ρετινοειδή ή βιταμίνη C βρίσκονταν πίσω στα ψιλά γράμματα των συστατικών και όχι μπροστά στις ετικέτες. Αυτός είναι και ο λόγος που τα Ordinary είναι τόσο οικονομικά. Κάθε προϊόν περιέχει ένα ή δύο δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα το κόστος για την κατασκευή τους να είναι πολύ χαμηλότερο. Ένας άλλος λόγος είναι ότι η εταιρεία προμηθεύεται τα δραστικά συστατικά σε τεράστιες ποσότητες.

Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις κι εσύ, αφού ήρθαν στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα, αποκλειστικά στα Sephora.



Τι προϊόντα θα βρείτε στα Ordinary: οι βασικές κατηγορίες


Καθαρισμός προσώπου: Squalane Cleanser, ένα gel καθαρισμού προσώπου που μεταμορφώνεται σε έλαιο καθώς έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα. Χάρη στο σκουλαένιο είναι πολύ ενυδατικό και δεν δημιουργεί καμία αίσθηση τραβήγματος


Απόλεπιση επιδερμίδας (AHA/BHA):  Τα AHA και τα BHA είναι συστατικά που κάνουν απολέπιση και είναι απαραίτητα για κάθε επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, τα AHA λειτουργούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας «λιώνοντας» την κόλα που ενώνει τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα τα προϊόντα που θα βάλουμε μετά να μπορούν να εισχωρήσουν σε βάθος και να απορροφηθούν καλύτερα. Τα BHA λειτουργούν σε μεγαλύτερο βάθος ρυθμίζοντας την έκκριση σμήγματος. Τα AHA είναι πολλά και διαφορετικά (γαλακτικό, μανδελικό, γλυκολικό) ενώ στα BHA ανήκει το σαλικυλικό, ιδανικό για δέρματα με σπυράκια ή ακμή. Όπου βλέπετε την ένδειξη ACID στις συσκευασίες των Ordinary να ξέρετε πως έχετε να κάνετε με ένα προϊόν απολέπισης που καλό είναι να χρησιμοποιείτει βράδυ. Εξαίρεση είναι το L-AscorbicAcid που είναι η βιταμίνη C και το HyaluronicAcid, το υαλουρονικό οξύ που είναι ενυδατικό.




Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.