×

H Pull&Bear φέρνει το καλοκαίρι και παρουσιάζει τις τάσεις της παραλίας SS21

Η Pull&Bear παρουσιάζει τις προτάσεις της για την παραλία SS21 σε μια ευκολοφόρετη κολεξιόν γεμάτη χρώμα που περιλαμβάνει τις τελευταίες τάσεις στα γυναικεία swimwear.


Με πλήθος μοντέλων και fittings σε ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και twin-sets που συνδυάζονται με τα υπόλοιπα είδη της καλοκαιρινής κολεξιόν της μάρκας. Ξεχωρίζουν οι σούρες, τόσο στα τοπ μπικίνι με πιέτες στο πλάι, όσο και στα ολόσωμα μαγιό με ρυθμιζόμενα κορδόνια.



Στα τυπώματα βασιλεύει το tie dye, τα φλοράλ σχέδιο και το καρό vichy. Επιπλέον, είναι παρόντα τα λουλούδια σε διάφορα μεγέθη, τόσο τυπωμένα όσο κεντημένα και ζακάρ, σε ολόσωμα μαγιό και μπικίνι από ύφασμα σε στυλ σφηκοφωλιάς.

Όσον αφορά τα χρώματα, μπορούμε να βρούμε πλήθος επιλογών, με ξεβαμμένες αποχρώσεις όπως το λιλά, το κίτρινο ή το πορτοκαλί μαζί με πιο έντονες πινελιές όπως το φούξια, το έντονο μπλε ή το πράσινο.



Ακόμη, ξεχωρίζει το tie dye σε λιλά και λάιμ αποχρώσεις, μαζί με άλλα ενδύματα με ντεγκραντέ σχέδιο σε πορτοκαλί ή ροζ χρώμα, όπως τα πολύχρωμα κροσέ μπικίνι και τα πετσετέ twin-sets.



Η κολεξιόν για την παραλία είναι ήδη διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα της Pull&Bear και στο www.pullandbear.com.