×

Glow, baby Glow, με το NEO Sonic to Glow της Seven7een

Ήρθε η ώρα να υποδεχτείς το εξελιγμένο Sonic to Glow, μια τεχνολογικά εξελιγμένη συσκευή ομορφιάς με τεχνολογία δόνησης, που θα σε βοηθήσει μαζί με το σαπούνι καθαρισμού σου να αποκτήσεις καθαρό και υγιές δέρμα!

Το Sonic To Glow Facial Brush καθαρίζει σε βάθος ενώ παράλληλα φωτίζει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας σου! Οι πολλαπλές ταχύτητες του προσαρμόζονται για καθημερινή χρήση ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας ενώ οι δύο πλευρές είναι για διαφορετικές χρήσεις – μία πλευρά για πιο ήπιο καθαρισμό και μασάζ και μία πλευρά για πιο έντονο καθαρισμό για τη λιπαρή επιδερμίδα και την ζώνη Τ, την οποία όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαν απολέπιση σώματος!

Χάρη στις 8.000 δονήσεις που παράγει το λεπτό, συσφίγγει τους πόρους και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, αφαιρεί αποτελεσματικά την περιττή λιπαρότητα, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ από την επιδερμίδα σου, αφήνοντάς την απαλή, φρέσκια και αφάνταστα πιο φωτεινή! Επιπλέον, είναι αδιάβροχο και το μέγεθός του είναι ανάλαφρο και εργονομικό προσφέροντάς έτσι ολοκληρωμένη φροντίδα στο σπίτι αλλά ακόμα και σε ένα ταξίδι!

ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ

Αφαίρεσε το μακιγιάζ, βρέξε το πρόσωπό σου και εφάρμοσε το αγαπημένο σου σαπούνι προσώπου. Στην συνέχεια, πατώντας το πλήκτρο Power θα ξεκινήσει η λειτουργία της συσκευής από το πιο χαμηλό επίπεδο -μπορείς να προσαρμόσεις την ταχύτητα πατώντας το πλήκτρο Power. Για να το κλείσεις, πάτα απλά το πλήκτρο Power. Τέλος,  ξέπλυνε το πρόσωπό σου και συνέχισε με την καθιερωμένη σου ρουτίνα ομορφιάς

Κοστίζει 49,50€ και θα το βρεις στα Hondos Center, στο Attica Beauty και στα καταστήματα με προϊόντα Seven7een.