×

Σετ αντηλιακής προστασίας και φροντίδας για μετά τον ήλιο από τη YOUTH LAB.

Φέτος, η YOUTH LAB. δημιούργησε τις πιο fancy συσκευασίες με όλα τα απαραίτητα του καλοκαιριού που κυκλοφορούν σε δυο εκδοχές: για όλους τους τύπους δέρματος και για το μικτό / λιπαρό δέρμα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει την αντίστοιχη αντηλιακή κρέμα προσώπου, το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα με ΔΩΡΟ το κρεμοτζέλ προσώπου και σώματος TAN & AFTER 150ml που καταπραΰνει, ενισχύει και παρατείνει το μαύρισμα της επιδερμίδας μέσα σε ένα υπέροχο νεσεσέρ από PVC σε φλούο χρώμα.

Sun & After Sun Value Set για κάθε τύπο δέρματος

Daily Sunscreen Cream SPF 50 non tinted 50ml για όλους τους τύπους δέρματος

Mη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου, χωρίς χρώμα που προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και προστατευτική δράση έναντι στη UVA, UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες. Απορροφάτε αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα και λευκά σημάδια. Έχει ευχάριστο άρωμα, είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Δεν περιέχει Parabens & Γλουτένη. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για Vegan.

Body Guard SPF 30 Water Resistant / 150ml _ face & body

Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι που παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία από τη UVA UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία και ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Απορροφάτε αμέσως, δίχως να αφήνει λευκά σημάδια και λιπαρότητα. Έχει ευχάριστο άρωμα, είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Δεν περιέχει Parabens & Γλουτένη. Κατάλληλη και για Vegan.

TAN & AFTER SUN Soothing & Tan Prolonging with cooling effect

Κρεμοτζέλ με “cooling effect” που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο. Δείτε τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες να υποχωρούν άμεσα, ενώ το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια. Έχει ευχάριστο άρωμα από φρουτώδη και λουλουδένιες νότες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Επιπλέον, δεν περιέχει parabens, γλουτένη, οινόπνευμα και παραφινέλαιο. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Sun & After Sun Value Set για το μικτό / λιπαρό δέρμα

Daily Sunscreen Gel Cream SPF50 για λιπαρό δέρμα 50ml

Μη λιπαρό κρεμοτζέλ με φυσικές χρωστικές που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, που προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA, UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Παράλληλα, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ελέγχει τη λιπαρότητα και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Δεν αφήνει λευκά σημάδια, απορροφάτε άμεσα και έχει ευχάριστο άρωμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Δεν περιέχει Parabens και Γλουτένη. Ιδανικό για το λιπαρό δέρμα. Κατάλληλο και για Vegan.

Εφαρμόστε το προϊόν πριν από την έκθεση στον ήλιο, απευθείας σε πρόσωπο και λαιμό, καλύπτοντας προσεκτικά όλες τις περιοχές που εκτίθενται. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

Body Guard SPF 30 Water Resistant 150ml για πρόσωπο και σώμα

Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε μορφή σπρέι που παρέχει υψηλή αντιηλιακή προστασία από τη UVA UVB & IR υπέρυθρη ακτινοβολία. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Απορροφάτε άμεσα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και λιπαρότητα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Δεν περιέχει Parabens και Γλουτένη. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Κατάλληλο και για Vegan.

Ψεκάστε το προϊόν απευθείας στο πρόσωπο ή / και το σώμα πριν από την έκθεση στον ήλιο, καλύπτοντας προσεκτικά όλες τις περιοχές που εκτίθενται. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση.

TAN & AFTER SUN Soothing & Tan Prolonging with cooling effect

Κρεμοτζέλ με “cooling effect” που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο. Δείτε τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες να υποχωρούν άμεσα, ενώ το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Τip: Τα After Sun για περισσότερη δροσιά, διατηρήστε τα στο ψυγείο.