×

Δύο βασικά βήματα για πραγματικά καθαρή επιδερμίδα


Οι ανάγκες του δέρματός μας αλλάζουν μαζί με τις εποχές. Όμως ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου και η συχνή απολέπιση είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα λαμπερό δέρμα, αφού όταν οι πόροι είναι βρώμικοι δείχνουν μεγαλύτεροι το δέρμα φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να πλύνω το πρόσωπό μου με χλιαρό νερό και ένα σαπούνι κατάλληλο για την επιδερμίδα μου. Στη συνέχεια εφαρμόζω τις κρέμες μου και φυσικά το αντηλιακό μου. Ναι, αντηλιακό φοράω ακόμα και το χειμώνα! Ακόμα και η αντηλιά συμβάλει στην μείωση του κολλαγόνο του δέρματος και χωρίς το απαραίτητο κολλαγόνο οι πόροι φαίνονται μεγαλύτεροι.

Και επειδή το θέμα "έντονοι πόροι" θα είναι πάντα επίκαιρο, σου επισημάνω δύο σημαντικά βήματα για πραγματικά καθαρό δέρμα και φυσικά να μειώσεις τους πόρους της επιδερμίδας σου!

Κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα

Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθείτε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την κάθε βρωμιά ή σκόνη που μπορεί να κλείσει τους πόρους, προκαλώντας ακμή και μαύρα στίγματα.

Diadermine Peeling Mousse Glow with Acai Berry Με απίστευτα απαλή υφή & 81% συστατικά φυσικής προέλευσης προσφέρει βαθιά και απαλή απολέπιση. Μετά από συχνή χρήση κάνει το δέρμα πιο φωτεινό και λείο, δίνοντάς σου την extra λάμψη και ενυδάτωση που θέλει η επιδερμίδα στη διάρκεια της ημέρας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Youth Lab Candy Scrub & Mask Ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου, σαν ζαχαρωτό που λέει και το όνομά του! Aφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες από τους πόρους, δίχως να τραυματίζει και να ερεθίζει το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα λεία, λαμπερή & ανανεωμένη επιδερμίδα, χωρίς μαύρα στίγματα και με λιγότερο ορατούς πόρους. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο/ξηρό δέρμα.

Εφαρμόστε μάσκες με άργιλο 1 με 2 φορές την εβδομάδα

Οι μάσκες αργίλου απομακρύνουν τις ακαθαρσίες, τα νεκρά κύτταρα και την περιττή λιπαρότητα από το δέρμα, ενώ παράλληλα μειώνουν τη λοίμωξη και έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Οι Dalon Natura είναι τέσσερις μάσκες αργίλου για να βρεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας: Όλες οι μάσκες είναι εμπλουτισμένες με μεταλλικά στοιχεία, ολιγοσακχαρίτες, πολυσακχαρίτες, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε. Βοηθούν στην αποτελεσματική απομάκρυνση ρύπων από την επιδερμίδα και αφήνουν το δέρμα λαμπερό και σφριγηλό. Επιπλέον η μαύρη άργιλος βοηθά στην απομάκρυνση τοξινών και του σμήγματος από την επιδερμίδα. Δερματολογικά ελεγμένες.

  • Πράσινη άργιλος για μεικτά και λιπαρά δέρματα
  • Κόκκινη άργιλος για θαμπά και κουρασμένα δέρματα
  • Μαύρη άργιλος για όλους τους τύπους δέρματος
  • Λευκή άργιλος για κανονικά δέρματα

SOS!!! Αν το πρόβλημα είναι πιο έντονο και η παραγωγή σμήγματος σταθεροποιημένη, μπορούμε να απευθυνθούμε σε ένα δερματολόγο να κάνουμε είτε ένα βαθύ χημικό peeling ή να κάνουμε ανάπλαση δέρματος με fractional laser.