×

Dior: Δες live στο TheBlush το show Cruise 2022 του οίκου Dior στην Αθήνα


 H καλλιτεχνική διευθύντρια του γαλλικού οίκου Dior, Maria Grazia Chuiri, εμπνευσμένη από την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, επέλεξε τη χώρα μας για το show της Dior Cruise 2022 συλλογή.

Με 400 μόλις καλεσμένους, το Παναθηναϊκό στάδιο (σ.σ. Καλλιμάρμαρο) θα φιλοξενήσει τις δημιουργίες του γαλλικού οίκου μόδας για την Dior Cruise 2022 συλλογή που φέρει τον τίτλο “Dior Celebrates Greece”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Offi:ial (@dior)

//www.instagram.com/embed.js

Οι προβολείς του show της Dior Cruise 2022 συλλογής στο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Το show θα προβληθεί στο YouTube κανάλι του οίκου, αλλά εσύ μπορείς να το παρακολουθήσεις απευθείας από το The Blush.

Παρακάτω μπορείς να δεις το show Dior Cruise 2022 σε live αναμετάδοση στις 21:00, ενώ θα γίνει απευθείας μετάδοση από το Καλλιμάρμαρο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καθώς και τον κινηματογράφο Cine Paris, στην Πλάκα.

https://www.youtube.com/watch?v=ifzhxnB2Znk

Μετά το show, θα ακολουθήσουν ειδικές φωτογραφήσεις του γαλλικού οίκου σε αρχαιολογικά μνημεία, όπως την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά κι αλλού. Επιπλέον, θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ από τα ταξίδια της σχεδιάστριας στην Ελλάδα που θα προβάλει την έμπνευση της συλλογής, αλλά και τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό.