×

Express προστασία με το νέο αντηλιακό σπρέι SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 της Frezyderm


Δουλειά και deadlines, non-stop τρέξιμο για να τακτοποιήσουμε καθημερινές εκκρεμότητες, γρήγορες ή και χαλαρές βόλτες στα city hot spots, εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα στη εξοχή, καμιά βουτιά στις κοντινές παραλίες τώρα που ανέβηκε ο υδράργυρος… ζούμε την καθημερινότητά μας στην πιο fast forward εκδοχή της και μας αρέσει γιατί δεν πλήττουμε ποτέ. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε όχι μόνο αποτελεσματική προστασία αλλά και μία ευέλικτη, πρακτική αντηλιακή λύση που θα μας ακολουθεί πάντα και παντού και θα μας βοηθά να κερδίζουμε χρόνο στη busy routine μας.

ΝΕΟ SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 SUPER FINE MIST ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ένα νέο αντηλιακό σπρέι ιδανικό για τη δραστήρια καθημερινότητά μας, χάρη στην τεχνολογία ON THE MOVE που επιτρέπει ταχύτατη εφαρμογή.

Έχει μια ανάλαφρη υφή mist και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει, ψεκάζοντας απευθείας στο πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια.

Το νέο SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 μετατρέπεται από fluid σε μια μοναδική αίσθηση πούδρας και χάρη στο Hydro Cosmetic Powder¹ που περιέχει στη σύνθεσή του χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα και οπτική βελτίωση των ρυτίδων. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με Flowers Essence φροντίζει την επιδερμίδα καθώς προσφέρει ενυδάτωση και ενίσχυση του δερματικού φραγμού.

Με φωτοσταθερά φίλτρα και υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, το νέο SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 έχει όλα όσα αναζητάτε από το αντηλιακό σας.

Έχει πολλαπλή εφαρμογή καθώς μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ακόμη και εν κινήσει και σε ειδικές περιοχές (αυτιά και σβέρκος), καθώς και στα μαλλιά χωρίς να επηρεάζει το styling.

Spray Τhe Right Way: Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάζετε ιδανική ποσότητα ομοιόμορφα και κυκλικά από απόσταση 15-20εκ. με τα μάτια κλειστά καθ’όλη τη διάρκεια του ψεκασμού. Μην εισπνέετε. Ανανεώνετε συχνά.

Για περισσότερες πληροφορίες www.frezyderm.gr