×

M&S High Summer '21 | Άψογο Στυλ με τα must have του καλοκαιριού


Μετά από 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer ανανεώνονται, παρουσιάζοντας καινοτομίες και σύγχρονα ψηφιακά συστήματα, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας που προφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τους, διατηρώντας, παράλληλα, αναλλοίωτες τις αξίες του διεθνούς brand. Αυτό το καλοκαίρι, συνεχίζουν την επιτυχημένη και δυναμική τους πορεία στη χώρα μας, παρουσιάζοντας νέες προτάσεις για διαχρονικό στυλ και απαράμιλλη κομψότητα.

Ανακαλύψτε υπέροχα μαγιό που συνδυάζουν μοναδική ποιότητα, άνεση και στυλ. Νέες αποχρώσεις, σχέδια και prints, σε ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και tankinis, καθώς και mix-and-match επιλογές από μεμονωμένα κομμάτια που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας στην παραλία να ξεχωρίσουν.

Αναζητήστε swimwear σε διαχρονικά χρώματα και μοντέρνα σχέδια με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και smart τεχνολογίες υλικών που ενισχύουν την ανθεκτικότητα τους.

Ξεχωρίστε με τα πιο κολακευτικά μαγιό, με ενσωματωμένη Magic 360° Tummy Control τεχνολογία τα οποία, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Secret Slimming™, θα αναδείξουν την σιλουέτα σας με τον πιο chic τρόπο. Η καινοτόμος Clever StayNew™ τεχνολογία και το ύφασμα Extra Life Lycra προσφέρουν επίσης αντοχή, διατηρώντας τα μαγιό σας «σαν καινούρια» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στη Swimwear & Beachwear συλλογή των Marks & Spencer θα βρείτε επίσης εντυπωσιακά prints, όπως σχέδια με υφή gingham, τροπικά florals, και zebra prints, καθώς και μαγιό με cut-out λεπτομέρειες και κομψές πλέξεις.

Επιλέξτε από τις ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το χακί, το κίτρινο ή το μπλε και δημιουργείστε τα ιδανικά swimwear outfit για χαλαρωτικές στιγμές δίπλα από την πισίνα ή για μια βουτιά στη θάλασσα.

H Swimwear & Beachwear συλλογή των M&S ολοκληρώνεται με stylish cover-ups, όπως παρεό, παντελόνια και αέρινες πουκαμίσες από ελαφρύ βαμβάκι, σε animal print αποχρώσεις. Τα άνετα maxi φορέματα είναι μια ακόμα επιλογή, ιδανική για τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.

Τα λινά είδη με διαχρονικά σχέδια, σύγχρονες και εκλεπτυσμένες πινελιές στο τελείωμα, χαρίζουν λιτά, καλαίσθητα look, αφήνοντας το σώμα σας να αναπνέει όλες τις ώρες της ημέρας.

Ολοκληρώστε τα look σας για την παραλία ή για τις στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα, με κομψές και άνετες εσπαντρίγιες, σανδάλια, floral καπέλα, ή με ρετρό γυαλιά ηλίου.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr

Ακολουθήστε τα M&S σε Facebook: Marks & Spencer και Instagram: @marksandspencergreece | #marksandspencergreece