×

Greek Beauty: Aeolis Cosmetics


H Aeolis εμπνέεται από τη λάμψη του Αιγαίου, τα νησιά, τον ήλιο, το φως, το ιερό δέντρο της ελιάς, τα βότανα και αρώµατα της ελληνικής φύσης… Αντλεί από τα συστατικά της διαχρονικής αυτής οµορφιάς για να δημιουργήσει τις Φυτικές Θεραπείες Ελαίων.

Τα προϊόντα της παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά μόλις το 2015. Οι συνθέσεις συνδυάζουν τη βαθιά γνώση των ελληνικών βοτάνων µε την άνω των 30 ετών εµπειρία σε σύγχρονες εργαστηριακές µεθόδους. Το αποτέλεσµα είναι µία σειρά από φυσικά προϊόντα που προσφέρουν ευεξία, προστασία και αναζωογόνηση στην επιδερµίδα αποφεύγοντας τα επιβλαβή πρόσθετα.

Η Aeolis δε χρησιµοποιεί ζωικής προέλευσης συστατικά, γενετικά τροποποιηµένους οργανισµούς και είναι ενάντια σε οποιεσδήποτε δοκιµές σε ζώα. Αντιθέτως, δημιουργεί υψηλότατης ποιότητας προϊόντα σε μια προσεγγίσιμη τιμή, ώστε η σχέση value for money να κλίνει σαφέστατα υπέρ του καταναλωτή. Αυτό ήταν το ζητούμενο και το καταλαβαίνει αμέσως κάποιος που δοκιμάζει τα aeolis.

Απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές με αυξημένη οικολογική συνείδηση που αναζητούν υψηλής αποτελεσματικότητας φυτικά καλλυντικά.

Στην Aeolis δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση και το σχεδιασμό. Συνδυάζουμε μέταλλο, ξύλο, οικολογικό χαρτί και απαλά αγνά χρώματα για να δημιουργήσουμε συσκευασίες με ξεχωριστό χαρακτήρα που αποτυπώνουν την προσωπικότητα του κάθε προϊόντος. Σημείο αναφοράς της εταιρείας στα φαρμακεία είναι τα ξεχωριστά μικρά stands, ανάγλυφα του γυναικείου σώματος, όπου πάνω τοποθετούνται τα προϊόντων μας.

 

Η φιλοσοφία του brand βασίζεται σε 3 αρχές:

  1. Να εμπνεύσουν ένα ολιστικό μοντέλο εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς που στηρίζεται στο φυτικό πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου. Να υιοθετούν τα βότανα, τα αρώματα, τα χρώματα, το φως και όλα τα κληροδοτήματα της Ελληνικής γης.
  2. Να δημιουργούν φυτικά καλλυντικά πολύ υψηλής αποτελεσματικότητας για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος, που προστατεύουν, αναζωογονούν και προσφέρουν υγεία.
  3. Να επιμένουν στην έρευνα και να εμπλουτίζουν συνεχώς τις συνθέσεις τους με νέα φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα υψηλότερης αποτελεσματικότητας. Να χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες εργαστηριακές μεθόδους για να δημιουργούν καλλυντικά που προσελκύουν πιστούς οπαδούς από διάφορα μέρη του πλανήτη. Να συνεχίσουν να χτίζουν την αφοσίωση των καταναλωτών για τα προϊόντα τους με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινωνία.

Τα προϊόντα Aeolis είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα eshop.