×

Τα πρωτόκολλα ομορφιάς Institut Esthederm αποτελούν μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς!


Μπορεί το lockdown να άλλαξε την καθημερινότητά μας, μας έδωσε όμως την ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας -στο δέρμα μας.  Η Institut Esthederm έχει πρωτόκολλα ομορφιάς, ειδικά σχεδιασμένα από τα εργαστήρια του ομίλου στο Παρίσι, τα οποία αποτελούν μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος, προσαρμοσμένα σε κάθε εποχή και ανάγκη. Πάντα βασισμένα στη μοναδική τεχνική των αισθητικών της μάρκας και στην εξειδίκευσή τους.

Η Institut Esthederm καινοτομεί βάζοντας το κομμάτι της εξειδικευμένης περιποίησης του δέρματος μέσα στην καμπίνα επιλεγμένων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα. Ο προσωπικός σύμβουλος ομορφιάς της Institut Esthederm σας προσκαλεί για να εξερευνήσετε μαζί του  όλα τα βήματα της θεραπείας καθώς και τα μοναδικά της πλεονεκτήματα. Η θεραπεία ξεκινάει με μία αρχική συζήτηση με σκοπό την πλήρη ενημέρωση σας βασισμένη στις ανάγκες και των τύπο της επιδερμίδας σας. Ο τρόπος ζωής μας, οι προσδοκίες μας και οι ανάγκες μας είναι μοναδικές. Ο πιστοποιημένος σύμβουλος ομορφιάς είναι ειδικός στην οικοβιολογία του δέρματος και είναι εδώ για εμάς. Γνωρίζει το δέρμα μας για να μας συμβουλεύσει προσφέροντάς μας εξατομικευμένες θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. 

Τα πρώτα στάδια της περιποίησης ξεκινούν όταν το σώμα τοποθετείται σε συγκεκριμένη στάση με την βοήθεια της αισθητικού της Institut Esthederm με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία χαλάρωσης που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τη θεραπεία. Προετοιμασία, αποτελεσματικός καθαρισμός, τεχνικές πιεσοθεραπείας με την εφαρμογή του Cellular Water είναι μερικά από τα βήματα του τελετουργικού της Institut Esthederm.

Το δικό μου αγαπημένο είναι το πρωτόκολλο αντιγήρανσης Intensive Hyaluronic γιατί έχει βαθιά αντιρυτιδική δράση χάρη στην ισχυρή δράση των 3 ειδών υαλουρονικού οξέος: πολύ υψηλού μοριακού βάρους, υψηλού μοριακού βάρους και μεσαίου μοριακού βάρους. Το αποτέλεσμα; Άμεσα ενυδάτωση σε βάθος και ορατά πιο νεανικό δέρμα. Το δέρμα προστατεύεται από το οξειδωτικό stress και ακτινοβολεί.

Απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία ολοκληρωμένης φροντίδας Institut Esthederm στο σπίτι, μέσα από τα εξειδικευμένα πρωτόκολλα φροντίδας της Institut Esthederm για την πιο αποτελεσματική φροντίδα του δέρματός σας! Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και χώρους ομορφιάς.