×

H LITTLE SECRETS είναι το πιο μυρωδάτο μυστικό ομορφιάς

Η LITTLE SECRETS είναι το δημιούργημα δύο φιλενάδων οι οποίες θέλησαν να βάλουν σε πράξη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους συνεισφέροντας η κάθε μια με διαφορετικές γνώσεις και δίνοντας μας ένα βrand περιποίησης βασισμένο σε φυσικά υλικά και με στόχο να περιποιηθούν την επιδερμίδα μας αγκαλιάζοντας την ταυτόχρονα με μοναδικά αρώματα.

Η παρασκευή προϊόντων γίνεται από φυσικές πρώτες ύλες με ευεργετικές ιδιότητες που μας φέρνουν πιο κοντά στη Μητέρα Γη. Συνταγές αναμεμιγμένες προσεκτικά με εκλεπτυσμένα ελαία που δημιουργούν στο δέρμα μας ευεξία, ενυδάτωση, αδυνάτισμα και σμίλευση του σώματος ανάλογα με τις ανάγκες.

Τα προϊόντα LITTLE SECRETS έχουν εκλεπτυσμένα αρώματα εμπνευσμένα από την Ανατολή που συναντά την Δύση και μπορούν πολύ εύκολα να φτιάξουν τη διάθεσή σας, να ανακαλέσουν χαμένες αναμνήσεις και να σας αγκαλιάσουν με μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί για όλες τις φόρμουλες, πιστοποιημένες vegan, cruelty free, φυσικές πρώτες ύλες, υψηλής ποιότητας για το ανθρώπινο δέρμα. Ενώ όλα τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal και η διαδικασία παραγωγής τους έχει εναρμονιστεί με το διεθνές πρότυπο για την ορθή πρακτική στις εταιρείες καλλυντικών.

Για μένα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τα κεριά, καθώς είναι φτιαγμένα με 100% πιστοποιημένο φυτικό κερί σόγιας χωρίς φυτοφάρμακα, φέρει πιστοποίηση non-gmo (no genetically modified organisms) με 100% βαμβακερό φυτίλι και νήματα από ίνες βαμβακιού. Δεν περιέχουν παραφίνη ή άλλα πετρελαιοειδή με σταθερό ρυθμό καύσης και διαρκούν πάνω από 40 ώρες.

Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.