×

Seven7een Color Explosion!

Oι ζεστές ανοιξιάτικες ακτίνες του ήλιου, οι μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές, οι ξένοιαστες μέρες σε μια παραλία, η έκρηξη των χρωμάτων της εποχής και εσύ νιώθεις και δείχνεις υπέροχη με φυσική sun kissed επιδερμίδα, λαμπερά χείλη, monochromatic look ή έντονο ακαταμάχητο βλέμμα.

Oι προτάσεις μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 της SEVEN7EEN μας προτρέπει να υιοθετήσουμε εύκολα και γρήγορα τα υπέροχα μακιγιάζ που βασίστηκαν  στα νέα προϊόντα της συλλογής,  για μοναδικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Star products της συλλογής, οι νέες limited edition παλέτες μακιγιάζ με shimmer και ματ υφές, αλλά και άκρως κολακευτικές αποχρώσεις, που σου προσφέρουν αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς, για να δημιουργήσεις το δικό σου custom made beauty look.

Υπέροχα, ευφάνταστα μακιγιάζ με τη βοήθεια της νέας συλλεκτικής Nude Rose Palette, στην οποία θα βρεις 6 σκιές, ένα ρουζ και ένα bronzer. Ανακάλυψε τις ματ και shimmer nude – rose ανοιξιάτικες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις προσιτά, φυσικά,  αλλά ταυτόχρονα απόλυτα σαγηνευτικά makeup looks από το πρωί έως το βράδυ.

5 To μυστήριο της νύχτας και η λάμψη των αστεριών στην limited edition παλέτα StarGazer Girl Palette, όπου πρωταγωνιστεί το μυστηριώδες μοβ, σε απόλυτη αρμονία με ροζ και φούξια ματ και shimmer αποχρώσεις που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την bohemian αλλά και girlie φύση σου. 6 σκιές, ένα ρουζ και ένα bronzer για μοναδικές εμφανίσεις.

Take a walk on the wild side, με τα υπέροχα κραγιόν Matt Lips στην αγαπημένη limited edition, animal print συσκευασία. Οι νέες must-have ματ αποχρώσεις  ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Τέσσερις αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν έτσι  ώστε να βρεις την ιδανική για σένα. «Καμμένη» καραμέλα, ροζ τριαντάφυλλο, μυστηριώδες μωβ και εκρηκτικό κόκκινο, με έντονο χρωματικό αποτέλεσμα και ανάλαφρη υφή. Λαμπερό χρώμα στα χείλη με μια μόνο κίνηση.

3Τα βερνίκια νυχιών Studio Rapid Dry,  είναι ο σύμμαχός σου για τέλειο μανικιούρ με ανθεκτικότητα, έντονο χρώμα και υπέροχη λάμψη. Τα νύχια βάφονται σε υπέροχες παστέλ ή πιο pop και fun αποχρώσεις. Εσύ απλά διάλεξε ποια από τις 12 νέες αποχρώσεις θα γίνει η δική σου αγαπημένη!

4

Μαίρη Σταμούλη 


*Ακολουθήστε το Punked.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!