Απόλαυσε το καλοκαίρι με τη νέα Swimwear Collection της Bodytalk


 Το Lockdown τελείωσε και η καλοκαιρινή διάθεση ήρθε. Η Νέα Συλλογή Μαγιό της Bdtk είναι εδώ για να σε συνοδέψει σε όλες τις καινούργιες σου εξορμήσεις.

Μια συλλογή με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα prints εμπνευσμένα από τη φύση σε ολόσωμα cuts και bikini. Η Νέα Συλλογή έχει πετσέτες, καπέλα, σαγιονάρες και τσάντες που θα λατρέψεις και θα γεμίσουν με χρώμα το καλοκαίρι σου. Τώρα είναι η ώρα να απολαύσεις την ελευθερία σου, τη φύση, τη θάλασσα, τους φίλους σου και μαζί τους τις βόλτες σας. Ήρθε η στιγμή να οργανώσεις το ταξίδι που τόσο ήθελες αλλά και αυτό το roadtrip που τόσο καιρό ονειρευόσουν.Το μήνυμα της Bodytalk για αυτή τη συλλογή είναι : #pleasureisouthere

Σου δίνεται και πάλι η ελευθερία του να επιλέγεις την απόλαυση σου , να επιλέγεις τα όσα σε εκφράζουν και όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που σε κάνουν να χαμογελάς.  Ήρθε η ώρα να επανενταχθείς στις δραστηριότητές σου. Εκεί έξω, έχει ζωή, έχει λιακάδες, εκεί έξω έχει ανθρώπους, χαμόγελα και βόλτες. Η ζωή είναι εκεί έξω και μαζί της φέρνει απόλαυση.

Η απόλαυση είναι επιλογή! Και αυτή η επιλογή είναι εκεί έξω!