×

Η H&M συνεργάζεται με το brand Brock Collection από το Λος Άντζελες


 Η H&M ανακοινώνει τη συνεργασία της με το γυναικείο brand Brock Collection με έδρα το Λος Άντζελες και δημιουργούν μια ρομαντική και ταυτόχρονα σοφιστικέ συλλογή γυναικείων ρούχων.

Η συλλογή εστιάζει στον σύγχρονο ρομαντισμό και την  προσιτή πολυτέλεια σε συνδυασμό με ευκολοφόρετα street style κομμάτια με μια αύρα περασμένων δεκαετιών. Φλοράλ, τοπ με τιράντες και κορσέδες δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια, ενώ οι γυναικείες σιλουέτες και η αντίθεση με τα denim κομμάτια είναι κολακευτικά και αποπνέουν μια urban διάθεση. Η συλλογή με τα γοητευτικά φορέματα τα denim και τα αξεσουάρ είναι φτιαγμένη από ακόμη πιο βιώσιμα υλικά.

Το brand Brock Collection ιδρύθηκε το 2014 από τη Laura Vassar και τον Kristopher Brock, και είναι γνωστό για την εκλεπτυσμένη αισθητική του, τα vintage κομμάτια και την έμφαση που δίνει στις χειροποίητες λεπτομέρειες. Το ζευγάρι συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ενώ φοιτούσε στο Parsons School of Design και μετά το λανσάρισμα της μάρκας, μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Η συνεργασία περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά κομμάτια Brock Collection, μια ελαφρώς ρομαντική και παράλληλα κατάλληλη για εμφανίσεις στην πόλη σειρά φορεμάτων, μπλούζες, τοπ, τζιν παντελόνια και σορτς, ενώ δε λείπουν παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες και γυαλιά ηλίου. Εφαρμοστές γραμμές και ονειρεμένες λεπτομέρειες βολάν συνδυάζονται αβίαστα με χυτά υφάσματα, ογκώδεις φούστες και μανίκια balloon. Η χρωματική παλέτα αποτελείται από μαύρο, απαλό ροζ, υπόλευκο, κρεμ και γαλάζιο σαν ένα ξεθωριασμένο τζιν. Η συλλογή είναι φτιαγμένη από ακόμη πιο  βιώσιμα υλικά και περιλαμβάνει οργανικό λινό, οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και Tencel ™ Lyocell.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τo Brock Collection, που είναι γνωστό για τις πολυτελείς του λεπτομέρειες τις άψογες γραμμές και τα σχέδιά του, και φυσικά την προτίμηση που του επιφυλάσσουν διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Αλλά έχει επίσης ενδιαφέρον ότι τα σχέδιά τους αποπνέουν μία γήινη αίσθηση, είναι προσεκτικά διαλεγμένα και ευκολοφόρετα - πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία τους. Θέλουμε να γιορτάσουμε τον ρομαντισμό και να τον κάνουμε προσβάσιμο σε όλους.mΕάν προσθέσουμε σε αυτά, το στοιχείο των βιώσιμων υλικών, μιλάμε για μια συνεργασία, που ελπίζω ότι οι πελάτες μας παγκοσμίως θα ερωτευτούν», λέει η Maria Östblom, υπεύθυνη Δημιουργικού της H&M.

«Το brand Brock Collection μπορούσε πάντα να συνδυάσει την εκλεπτυσμένη αισθητική με την καθημερινή άνεση, χαρακτηριστικά που ανυπομονούμε να συστήσουμε σε ένα νέο κοινό. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι ξεχωριστό και αποπνέει μια ρομαντική γοητεία,  και όλα αυτά με έναν εντελώς αβίαστο τρόπο», λένε η Laura Vassar και ο Kristopher Brock, σχεδιαστές και συνιδρυτές του Brock Collection.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα της συλλογής Brock Collection x H&M, η H&M συνεργάστηκε με τη χορογράφο Sherrie Silver για τη δημιουργία μιας μοναδικής χορογραφίας ειδικής για την περίσταση. Η ιδέα πίσω από τη χορογραφία είναι η έκφραση της «αληθινής, αγνής χαράς» με ένα επίλεκτο καστ οκτώ ταλαντούχων καλλιτεχνών να πρωταγωνιστούν στην καμπάνια: Julia Campbell, Patricia Manfield, Alva Claire Mc Kenzie, Dulcie Gibbons, MaryGrace Tropeano, Dohuyn Kim, Ajok Daing και η Sherrie Silver.

H συλλογή Brock Collection x H&M είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, ενώ από τις 17 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη και online στο hm.com.