×

Βάλε στη βαλίτσα σου την Aveda Strengthening Leave-In και καλές διακοπές!


Ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο και τη θάλασσα; Η Aveda είναι εδώ για να βοηθήσει! Τα μαλλιά κάθε γυναίκας ταλαιπωρούνται αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από την έκθεση τους στο ήλιο, το δυνατό αέρα και την υγρασία. Η σειρά της Aveda Βotanical Repair™ βοηθά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση μετά την περίοδο του καλοκαιριού. Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις καλοκαιρινές ξέγνοιαστες αναμνήσεις όμως αφήστε πίσω τα κατεστραμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Η Strengthening Leave-In εντατική περιποίηση είναι ιδανική για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών καθώς επανορθώνει και προστατεύει από τη φθορά ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας προσφέροντας άμεση επανόρθωση με μόλις ένα βήμα με τη δύναμη των φυσικών συστατικών. Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά πριν από τη διαδικασία styling και μην ξεβγάλετε το προϊόν.

Η Botanical Repair™ Strengthening Leave-In θεραπεία της Aveda έχει έως και 99% φυσική σύνθεση, χωρίς σιλικόνη, parabens, ορυκτέλαια, συνθετικά αρώματα και όπως όλα τα προϊόντα της Aveda είναι vegan, cruelty free και κατασκευάζεται μέσω 100% ανανεώσιμης αιολικής και ηλιακής ενέργειας.




Ακόμα, σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη το 91% όσων δοκίμασαν τη Botanical Repair™ Strengthening Leave-In εντατική περιποίηση, δήλωσαν ότι τα μαλλιά τους ήταν λιγότερο ταλαιπωρημένα, έχοντας πιο λαμπερή και υγιή όψη. Το 94% όσων τη δοκίμασαν δήλωσαν πως τα μαλλιά τους απέκτησαν πιο απαλή υφή. Ενώ, μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης, το 93% όσων τη δοκίμασαν ένιωσαν άμεση επανόρθωση και το 94% είπε ότι τα μαλλιά τους απέκτησαν ισχυρότερη όψη.

Τέλος, με στόχο την ενίσχυση των αποτελεσμάτων η Botanical Repair™ Strengthening Leave-In εντατική περιποίηση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με την ολοκληρωμένη Botanical Repair™ σειρά της Aveda που περιλαμβάνει: shampoo, conditioner, μάσκες για βαθιά ενδυνάμωση της τρίχας, συμπεριλαμβανομένης της πολυβραβευμένης rich μάσκας μαλλιών, αλλά και της επαγγελματική θεραπείας στο λουτήρα των συνεργαζόμενων κομμωτηρίων.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ BOTANICAL REPAIR™

ΒΗΜΑ 1: Botanical Repair™ Strengthening Shampoo
Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ, στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Ολοκληρώστε την περιποίηση με το botanical repair™ strengthening conditioner.

ΒΗΜΑ 2: Botanical Repair™ Strengthening Conditioner
Εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ, στη συνέχεια ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Για βαθιά επανόρθωση των μαλλιών χρησιμοποιήστε τη botanical repair™ intensive strengthening masque: rich/light. Μετά τη χρήση του shampoo, απλώστε ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά. Αφήστε τη να δράσει για 2-5 λεπτά. Ξεπλύνετε σχολαστικά.

ΒΗΜΑ 3: Botanical Repair™ Strengthening Leave-In Treatment
Μετά το λούσιμο στεγνώστε τα μαλλιά με πετσέτα και εφαρμόστε ομοιόμορφα το προϊόν σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα προς τις άκρες, μην ξεβγάλετε.

Pro tip: Εάν τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται διαρκώς εξαιτίας του καλοκαιριού και του ζεστού κλίματος που επικρατεί όλο τον χρόνο, μπορείτε να έχετε πάντα στη τσάντα θαλάσσης σας το προϊόν Botanical Repair™ Strengthening Leave-In Treatment ώστε να το εφαρμόζετε στα μαλλιά σας ύστερα από κάθε βουτιά, με στόχο να τα προστατεύεται από τη βλαβερή έκθεση στον ήλιο.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda στο www.aveda.gr και στα social media: facebook & instagram @AVEDAGREECE #AVEDAGR