×

Μαζί με την CATRICE ταξιδεύουμε νοερά στις Μαλδίβες με bronzy καλοκαιρινά


Οι απαλοί ήχοι της θάλασσας, οι ζεστές ακτίνες του ήλιου, οι φοίνικες που προσφέρουν σκιά και ένα δροσερό ποτό – μόνο η σκέψη των καλοκαιρινών διακοπών μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε τόσο χαλαροί. Την ίδια στιγμή, μας κάνει να λαχταράμε μακρινά μέρη και ξυπνά την επιθυμία να μπούμε στο πλοίο ή στο αυτοκίνητο για ένα οδικό ταξίδι στην παραλία.

Η Limited Edition της CATRICE “Bronze Away To …” συντομεύει την αναμονή μέχρι να το καταφέρουμε και μας προσκαλεί να ονειρευτούμε τον επόμενο προορισμό.

Αυτόν τον Αύγουστο, προσφέρει τα απαραίτητα για το καλοκαίρι του 2021 και ένα τέλειο μαύρισμα σαν να γυρίσαμε μόλις από μια εξωτική παραλία – με τις μοναδικές υφές, τα καλοκαιρινά σχέδια και τα αισθησιακά αρώματα.

Eyeshadow Palette

Πάμε στην παραλία! Οι εννέα εξαιρετικά χρωματισμένες αποχρώσεις της παλέτας ματιών ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και εμπνέουν καλοκαιρινά στιλ μακιγιάζ. Τα ζεστά, χρώματα, το έντονο τιρκουάζ και το φωτεινό πορτοκαλί της παλέτας είναι βέβαιο ότι θα τρελάνουν τους λάτρεις ομορφιάς που βρίσκονται μακριά από τη θάλασσα και θα τους κάνουν να ονειρεύονται μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στην ακτή του Παναμά. Τα φινιρίσματα των αποχρώσεων κυμαίνονται από ματ μέχρι ιριδίζοντα και μεταλλικά. Η υψηλής ποιότητας συσκευασία με ενσωματωμένο καθρέφτη και design με φοίνικες χαρίζει την απόλυτη αίσθηση διακοπών στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας.

Baked Bronzing & Highlighting Palette

“Pura Vida στην Κόστα Ρίκα” – Για τους κατοίκους της Κόστα Ρίκα, αυτό σημαίνει να εστιάζουμε στα θετικά πράγματα στη ζωή και να τα απολαμβάνουμε στο έπακρο. Με την ψημένη παλέτα Bronzing & Highlighting, αυτή η στάση ζωής βγαίνει επίσης στο μακιγιάζ μας. Με τις τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις του δημιουργεί ένα φυσικό μαύρισμα και ένα λαμπερό, ιριδίζον αποτέλεσμα λάμψης για το πρόσωπο και το σώμα. Χάρη στη μεταξένια απαλή υφή, οι αποχρώσεις είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να αναμειχθούν.

Matt Face & Body Bronzer

Είτε ταξιδεύετε στον κόσμο είτε παραμένετε σπίτι, αυτή η εξαιρετικά λεπτή πούδρα bronzer με τον ανάγλυφο φοίνικα είναι το απόλυτο must-have για μια ηλιόλουστη επιδερμίδα το καλοκαίρι του 2021. Χάρη στο ματ φινίρισμα και τον δροσερό υποτόνο, δεν είναι απλώς ιδανική σαν bronzer, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για contouring. Με τo πινέλο προσώπου και σώματος, απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το σώμα. Παραλία, μαύρισμα – ερχόμαστε!

Hydrating Fixing Spray

Τόσο δροσιστικό όσο μια βουτιά στα δροσερά νερά του Νότιου Ειρηνικού. Το εξαιρετικά ελαφρύ, ενυδατικό Fixing Spray είναι ο ιδανικός σύμμαχος για εμφανίσεις μεγάλης διάρκειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer πριν από το μακιγιάζ ή για το σετάρισμα ή απλώς σαν ώθηση φρεσκάδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το καλοκαιρινό άρωμα καρύδας θα φέρνει πάντα στο μυαλό σας αναμνήσεις διακοπών και θα σας κάνει να ονειρεύεστε όμορφες αμμώδεις παραλίες και τιρκουάζ ωκεανούς.

Face & Body Brush

Ένα πολυτάλαντο προϊόν για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις! Το υψηλής ποιότητας πινέλο Maxi, με πολύ μαλακές και πυκνές συνθετικές τρίχες, είναι εξαιρετικά ευέλικτο και κατάλληλο τόσο για υγρές όσο και για πουδρένιες υφές. Η φαρδιά κεφαλή διευκολύνει την εφαρμογή και ανάμειξη των υφών. Και χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του, το πινέλο κάθεται άνετα στο χέρι.

Αναζήτησε τη συλλογή στο beautyaz.gr και στα Hondos Center.