×

Caudalie Vinosource-Hydra και απολαύστε τη φυσική ενυδάτωση!


Απαραίτητο στάδιο κάθε ρουτίνας περιποίησης και το κλειδί για μια όμορφη & ελαστική επιδερμίδα είναι η καλή ενυδάτωση. Φέτος, η Caudalie έρχεται να επανορθώσει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τη νέα φυσική και άκρως αναγκαία λύση: την ενυδάτωση με το βιολογικό Νερό Σταφυλιών®.

24η ενυδάτωση

Αληθινό επίτευγμα φυσικής και απολαυστικής σύνθεσης, το Grape Water Gel Moisturizer της Caudalie, προσφέρει στις αφυδατωμένες επιδερμίδες ένα επίθεμα ενυδάτωσης, που ωστόσο είναι πάρα πολύ ελαφρύ: +84% ενυδάτωση

Το ενεργό δραστικό συστατικό της ενυδάτωσης: το βιολογικό, φυσικό & πρεβιοτικό Νερό Σταφυλιών.

Στον πυρήνα της σύνθεσης βρίσκεται το βιολογικό Νερό Σταφυλιών, όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Vinosource-Hydra. Φυσικά πλούσιο σε καταπραϋντικά ιχνοστοιχεία, σε αντιοξειδωτικές Πολυφαινόλες και σε ενυδατικούς σακχαρίτες, αυτό το φυτικό νερό είναι πολλαπλά ευεργετικό... 

• +127% ενυδάτωση, δρα ως φυτικό επίθεμα που συγκρατεί το νερό στον πυρήνα των κυττάρων.

• Ανακουφίζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες, μειώνοντας την ερυθρότητα κατά 61%. 

• Δρα ως μια αντιοξειδωτική ασπίδα χάρη στις Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού και προστατεύει την επιδερμίδα μπλοκάροντας το 56%(4) των ελεύθερων ριζών.

• Συμβάλλει στην ενίσχυση και την εξισορρόπηση του δερματικού μικροβιώματος, χάρη στην πρεβιοτική του δράση.

...σε συνδυασμό με 100% φυσική και 100% βιολογική Αλόη, που προέρχεται από το φυτό Aloe Barbadensis.

• Η αλόη έχει αναγνωρισμένες επανορθωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

• Αιχμαλωτίζει το νερό στην επιδερμίδα και το συγκρατεί με αποτέλεσμα την ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

Σύνθεση με 98% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες, χωρίς PEG. Ταιριάζει τέλεια από τις κανονικές έως τις μικτές επιδερμίδες και έχει ελεγχθεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Εξαιρετικά δροσερό και απολαυστικό, το Grape Water Gel Moisturizer απορροφάται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ελαστική και άνετη. Μη φαγελογόνο προϊόν, χωρίς λιπαρό φινίρισμα.

Χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό, ανεξάρτητα ή μετά από τον ορό.

Φέτος το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie έκανε μια σημαντικότατη ανακάλυψη για το δερματικό μικροβίωμα: την πρεβιοτική δύναμη του βιολογικού Νερού Σταφυλιών.

Η επιδερμίδα καλύπτεται από ένα αόρατο στρώμα καλών και κακών βακτηρίων που σχηματίζουν το μικροβίωμα. Όταν το δερματικό μικροβίωμα δεν είναι εξισορροπημένο, υπερισχύουν τα κακά βακτήρια της επιδερμίδας εις βάρος των καλών: τότε, μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα και ξηρότητα.

Έτσι, το Εργαστήριο της Caudalie επέλεξε μια επιστημονικά αποδεδειγμένη πρεβιοτική προσέγγιση του βιολογικού Νερού Σταφυλιών για να φροντίσει το μικροβίωμά μας. Χάρη στους σακχαρίτες που περιέχει, αυτό το φυτικό νερό προσφέρει θρεπτικά στοιχεία στα καλά βακτήρια της επιδερμίδας και ενδυναμώνει το δερματικό μικροβίωμα.

Έτσι η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο υγιής και πιο ικανή να προφυλάσσεται από ενδεχόμενες ανισορροπίες.

Κάθε επιδερμίδα θα βρει την κατάλληλη λύση ενυδάτωσης με βιολογικό Νερό Σταφυλιών

To S.O.S Thirst-Quenching Serum, το best seller της Caudalie, ξαναδίνει ελαστικότητα και δροσιά στις αφυδατωμένες επιδερμίδες. Έχει εξαιρετικά ελαφριά υφή, αιχμαλωτίζει το νερό και το διαχέει εντατικά και συνεχόμενα, για πλήρως ενυδατωμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα, στο πρόσωπο και στο λαιμό για να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας.

Η Moisturizing Sorbet είναι μία κρέμα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες που μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, το τζελ-κρέμα μετατρέπεται σε ένα επίθεμα νερού που καταπραΰνει, ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα. Είναι ο σύμμαχος κατά της ερυθρότητας των πιο ευαίσθητων επιδερμίδων.

Η S.O.S Intense Moisturizing Cream είναι απαραίτητη στις ξηρές επιδερμίδες, αυτή η μεταξένια κρέμα τις αναζωογονεί χάρη στο έλαιο μπουράντζας με τις θρεπτικές του ιδιότητες. Προσφέρει άνεση και δρα σαν ένα κύμα που ξεδιψάει κάθε μέρα την επιδερμίδα, επανορθώνοντας την επίδραση από τις επιβλαβείς εξωτερικές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ μετά από τον ορό στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης μάσκα και έλαιο προσώπου.