×

Αντίο ξηρά μαλλιά, hello ενυδάτωση!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών η έκθεση στον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο της πισίνας, ταλαιπωρούν τα μαλλιά και στο τέλος του καλοκαιριού δείχνουν άτονα και είναι ξηρά. 

Το νο1 μυστικό για να δείχνουν τα μαλλιά σου πραγματικά υγιή και λαμπερά είναι η ενυδάτωση. Ακριβώς όπως και η επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και θα τα επανορθώσουν.

Η μάσκα μαλλιών. 

Χρησιμοποίησε μία μάσκα ενυδάτωσης μία με δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον τύπου των μαλλιών σου, η οποία θα θρέψει την τρίχα σε βάθος και θα την κάνει πιο γερή στις εξωτερικές επιθέσεις. Τις υπόλοιπες φορές που λούζεσαι μην ξεχνάς το conditioner.

Οι παρακάτω μάσκες υπόσχονται ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη και αναδόμηση και σε προκαλώ να τις δοκιμάσεις!

H Authentic Beauty Concept Glow Mask προστατεύει το χρώμα, ενυδατώνει και θρέφει τα βαμμένα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για μια όμορφη επιφάνεια στην τρίχα.

H Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fortify Treatment θρέφει εντατικά τα ταλαιπωρημένα και υπερβολικά επεξεργασμένα μαλλιά. Χάρη στη στη νιασιδαμίνη που περιέχει, διεισδύει σε βάθος στη δομή της τρίχας και αναδομεί τις περιοχές με φθορά, ενώ βοηθάει στην πρόληψη του σπασίματος της τρίχας.

H Apivita Hair Mask Προστασίας Χρώματος με Ηλίανθο & Μέλι διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος. Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά. Ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα οφέλη μιας μάσκας ενυδάτωσης και θρέψης με την προστασία και διατήρηση του χρώματος.

Η Garnier Hair Food Watermelon Mask για λεπτά μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν conditioner, σαν μάσκα ή σαν κρέμα περιποίησης χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.