×

Αν θες να παρατείνεις το μαύρισμά σου, η λύση είναι το After Sun


Με έναν ακόμα καύσωνα να μας χτυπάει την πόρτα, εσύ όπως κι εγώ είμαστε πάλι στο γραφείο.
 Σίγουρα θα κάνεις κι άλλες βουτιές, αλλά μέχρι να έρθει το Σάββατο και να πας, εγώ είμαι εδώ για να σου υπενθυμίσω πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση για το δέρμα σου μετά την έκθεση στον ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει πως στο νεσεσέρ σου πρέπει να υπάρχει πάντα ένα after sun.

Τι είναι το after sun

Το after sun προσφέρει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία -έχει πλούσια σύνθεση που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα αμέσως μετά τις βουτιές και ταυτόχρονα παρατείνει το μαύρισμα.

Πως το χρησιμοποιώ

Άπλωσε σε όλο το σώμα, σε νωπό δέρμα το αγαπημένο σου after sun, κυρίως στα σημεία που βλέπει περισσότερο ο ήλιος όπως είναι το ντεκολτέ, τα πόδια και τα χέρια σας.

Παρακάτω σου δείχνω τα δικά μου αγαπημένα για να βρεις κι εσύ το δικό σου!


Frezyderm After Sun Mousse: Με D-Panthenol & Βιταμίνη E, προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Garnier Ambre Solaire Sensitive After Sun Repairing Milk: Εμπλουτισμένο με Cold Cream, έναν ενυδατικό παράγοντα που διαρκεί 24 ώρες. Plus: Αν και δεν είναι προϊόν φαρμακείου, είναι εξαιρετικό με τα ευαίσθητα δέρματα.

Nivea After Sun Sensitive: Με Bio Aloe Vera και σε μορφή τζελ που απλώνεται εύκολα και χαρίζει μια έντονη αίσθηση δροσιάς. Plus: για έξτρα αίσθηση δροσιάς, σου προτείνω να το βάλεις στο ψυγείο.

Caudalie Tan Prolonging After Sun Lotion: Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα χάρη στην aloe vera που περιέχει.

Nuxe Sun Refreshing After Sun: Με υάκινθο και ηλίανθο που αφήνουν ένα εξωτικό άρωμα στο δέρμα.

Korres Cooling After Sun Gel: Με γιαούρτι στη σύνθεση του, πλούσιο σε λακτόζη, πρωτεΐνες ιχνοστοιχεία, βιταμίνες αλλά και φυτικά εκχυλίσματα. Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Άρθρο μου για το Brooklyne.gr - Πρώτη δημοσίευση 16/08/2021