×

Δύο κρέμες προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας για όλο το χρόνο

Η χρήση του αντηλιακού, όπως σας έχω πει πολλές φορές, είναι απαραίτητη όλο το χρόνο. Τους χειμερινές μήνες το ξεχνάς ή χρησιμοποιείς προϊόντα με χαμηλό δείκτη προστασίας -μια κλασική ενυδατική κρέμα με SPF μπορεί να σε προστατεύσει για λίγα λεπτά, αλλά δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει μία ολοκληρωμένη και ευρεία προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όπως κάνει το αντηλιακό.

Ευτυχώς για εμάς, η τεχνολογία προοδεύει και όλο και περισσότερες ενυδατικές κρέμες (με χρώμα ή χωρίς) έχουν υψηλό δείκτη προστασίας. Και επειδή ξέρω ότι ακόμα δυσκολεύεσαι να εντάξεις το αντηλιακό στην καθημερινή ρουτίνα σου, τσέκαρε τις δύο κρέμες που θα δεις παρακάτω και θα με θυμηθείς.

Uriage Roseliane CC Cream SPF 50+ Light Tint Eίναι μια 24ωρη ενυδατική κρέμα με χρώμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make-up. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. 

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 Ελαφριά κρέμα ημέρας που αποχρωματίζει τις πανάδες ενώ παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής και χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης, ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Θα τις βρεις στα φαρμακεία και στα καταστήματα καλλυντικών στο χώρο των δερμοκαλλυντικών.