×

Η νέα συλλεκτική Lait-Crème Concentré της Embryolisse αποτίει φόρο τιμής στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου


Η πιο "Γαλλική" κρέμα προσώπου, η Embryolisse Lait-Crème Concentré, αγαπημένη των make-up artists στα backstage, φορά ένα κομψό κιμονό και τιμά την Ιαπωνία με μια συλλεκτική έκδοση! 

Η σχέση της Embryolisse με τις Ιαπωνέζες είναι στενή. Για πάνω από 20 χρόνια, η Embryolisse και οι νεαρές Ιαπωνέζες μοιράζονται τον ίδιο πόθο για τελειότητα, αποτελεσματικότητα, απλότητα και άψογη επιδερμίδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Lait-Crème Concentré είναι το skincare προϊόν που παίρνουν από τη Γαλλία όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους

Γνωρίζατε ότι κάθε 10 δευτερόλεπτα πωλείται από ένα tube Lait-Crème Concentré της Embryolisse κάπου στον κόσμο;

Μια μαγική και θρυλική cult φόρμουλα: SHEA BUTTER, ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ALOE VERA ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΟΓΙΑΣ

Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας μόνο τα απαραίτητα ενεργά συστατικά που χρειάζεται για είναι τέλεια ενυδατωμένη και προστατευμένη - τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτό είναι ΤΟ μυστικό πίσω από αυτό το εξαιρετικό συμπύκνωμα ομορφιάς. Δημιουργημένη από έναν Γάλλο δερματολόγο, το 1950, ώστε να είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, η Lait-Crème Concentré βασίζεται σε μια μικρή λίστα επιλεγμένων συστατικών φυσικής προέλευσης, γνωστών για την αποτελεσματικότητά τους. Έχει αγαπηθεί για την απλότητά της, την υπέρτατη αίσθηση άνεσης και την αυθεντικότητά της. Επαγγελματίες της υγείας, δερματολόγοι και φαρμακοποιοί την προτείνουν, οι καταναλωτές (γυναίκες και άντρες) παραληρούν για εκείνη, οι επαγγελματίες make-up artists δεν ζουν χωρίς αυτή.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ JET-LAG

8 ώρες πτήση από το Παρίσι στο Τόκυο και ούτε ένα σημάδι κούρασης! Αυτός είναι ο λόγος που τα μοντέλα δεν ταξιδεύουν ποτέ χωρίς να έχουν μαζί τους την Lait-Crème Concentré. Μόλις τοποθετήσουν τη ζώνη ασφαλείας, αφαιρούν το μακιγιάζ τους με μια μικρή ποσότητα από την ελαφριά, κρεμώδη υφή της. Μπορεί, επίσης, να φορεθεί ως μάσκα που θα προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Με την άφιξη, η επιδερμίδα είναι τέλεια ενυδατωμένη, αναζωογονημένη, ξεκούραστη και έτοιμη για μακιγιάζ.

Λατρεύουμε το ποιητικό σύμπαν της συλλεκτικής Lait-Crème Concentré Tokyo. Την υπέροχη απλότητα μιας νεαρής γυναίκας που φοράει ένα κιμονό σε μπλε και λευκό, ενώ προστατεύει το πρόσωπό της.

Πολλές γυναίκες αισθάνονται όπως εγώ: αντιμέτωπες με έναν ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, αναζητούν την αυθεντικότητα και τα προϊόντα που τις καθησυχάζουν. Η Lait-Crème Concentré συμβολίζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Καθώς η Ιαπωνία ήταν η 2η χώρα που υποδέχτηκε το brand μας μετά τη Γαλλία, είναι σημαντικό για εμάς να την τιμήσουμε με αυτή την συλλεκτική έκδοση. Nazoura CASSAM-CHENAÏ, CEO of Laboratoires Embryolisse

Τα προϊόντα Embryolisse διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίες στο embryolisse.gr