×

Adidas x James Bond | Η νέα exclusive συλλογή UltraBOOST είναι εμπνευσμένη από τον 007


Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της 25ης ταινίας James Bond, No Time To Die”, η adidas συνεργάζεται με το brand 007, για την exclusive Ultraboost συλλογή, "White Tuxedo" και "Black Tuxedo", λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του No Time to Die στην Ελλάδα, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η νέα συνεργασία συνδυάζει ένα διαχρονικό σύμβολο του κινηματογράφου με ένα iconic σύχρονο παπούτσι, για να γιορτάσει την κυκλοφορία της 25ης ταινίας James Bond, με μια νέα σειρά σχεδίων adidas UltraBOOST, εμπνευσμένα από τον κόσμο του 007.

Το πρώτο σχέδιο που θα κυκλοφορήσει στα πλαίσια της συνεργασίας, είναι το UltraBOOST DNA White Tuxedo – ένα limited edition σχέδιο που αναδεικνύει ένα από τα χαρακτηριστικότερα style statements του James Bond, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο adidas.gr. Ο σχεδιασμός του έχει ως επίκεντρο τη λευκή βάση, η οποία συμπληρώνεται από ένα James Bond μοτίβο στη γλώσσα του παπουτσιού και από το εμβληματικό σήμα του 007, για μια κομψή, μινιμαλιστική εμφάνιση προς τιμήν του πιο cool μυστικού πράκτορα στον κόσμο.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τα:

ADIDAS ULTRABOOST BLACK TUXEDO: Ενσαρκώνει το κλασικό μαύρο σμόκιν του James Bond. Εμπνευσμένο από τις συναρπαστικές σκηνές δράσης του No Time To Die, αυτό το running παπούτσι διαθέτει μια ευπροσάρμοστη προστατευτική επένδυση και ένα σχέδιο στη γραμμή της κάλτσας, εμπνευσμένο από το φόντο μιας σκηνής της ταινίας στην Κούβα.

ADIDAS ULTRABOOST Q BRANCH: Τιμώντας το Q Branch, το μέρος όπου δημιουργείται η wearable τεχνολογία του James Bond, το παπούτσι συμπεριλαμβάνει μια κρυφή τσέπη κάτω από το πλαίσιο των κορδονιών.

 

ADIDAS ULTRABOOST NO TIME TO DIE VILLIAN: Εμπνευσμένο από τον τελευταίο «κακό» του Bond, τον Safin, αυτό το σχέδιο μοιάζει με ακατέργαστο τσιμέντο, το πλαίσιο κοδρονιών του μιμείται την πορσελάνινη μάσκα του Safin και το σχέδιο στη γραμμή της κάλτσας ενσωματώνει λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το κρυσφύγετό του.

Τα νέα σχέδια συμπληρώνονται με την κορυφαία λειτουργικότητα της δημοφιλούς σειράς της adidas, UltraBOOST. Η ενδιάμεση σόλα BOOST τους παρέχουν το απόλυτο επίπεδο επιστροφής ενέργειας. Kατασκευασμένo από υλικό γνωστό ως “TPU”, το BOOST προσφέρει απίστευτη επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα, ανώτερη απορρόφηση κραδασμών και αντοχή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η συλλογή adidas x 007 είναι διαθέσιμη από τις 24 Σεπτεμβρίου στο adidas.gr, ενώ η νέα ταινία James Bond, No Time To Die, θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το adidas.gr/james_bond, το Twitter και το Instagram μέσω του @adidasRunning και του @007.