×

Κάν'το όπως οι Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες σε κάθε φωτογραφία, στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη, δείχνουν πάντα κομψές και όμορφες. Τα μαλλιά τους είναι ανέμελα, με τις περισσότερες να έχουν αφέλειες, ενώ το μακιγιάζ τους είναι τόσο όσο χρειάζεται απλά για να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Aν θέλετε να πάρετε λίγη έμπνευση για το καθημερινό φθινοπωρινό σας makeup δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από αυτές.

Το μακιγιάζ τους είναι ανεπιτήδευτα όμορφο γιατί λατρεύουν την απλότητα. Αποφεύγουν τα "βαριά" καλλυντικά και προτιμούν πιο ελαφριές και λαμπερές υφές. Eπιλέγουν συνήθως προϊόντα ενυδάτωσης, ενώ αν δεν έχουν να καλύψουν κάποια ατέλεια, εφαρμόζουν μόνο το αντηλιακό ή κρέμα τους με χρώμα και δεν ξεχνούν να φωτίσουν το βλέμμα τους με concealer.

Τους αρέσει να τονίζουν τις γωνίες του προσώπου τους με ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις και να το εφαρμόζουν στα κόκκαλα των μήλων, ώστε να δημιουργούν έντονα ζυγωματικά. Χρησιμοποιούν mascara φρυδιών για να δώσουν ένα φυσικό αποτεέλεσμα και ολοκληρώνουν το μακιγιάζ τους με λίγες στρώσεις mascara στις βλεφαρίδες τους. Για το τέλος αφήνουν την αγαπημένη τους απόχρωση κραγιόν.