×

Tα νέα προϊόντα της Essence είναι 100% vegan!

Για άλλη μια φορά η Essence μας εξέπληξε ευχάριστα. Η βασική σειρά της είναι πλεόν εντελώς vegan, δηλαδή χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, ενώ η σύνθεση σε όλα τα υπάρχοντα προϊόντα είναι κι αυτά vegan. Φυσικά, όλα τα αγαπημένα προϊόντα συνεχίζουν να είναι cruelty-free - όπως ήταν πάντα στην essence.

Πολλά από τα νέα προϊόντα ανταποκρίνονται και στο σύνθημα "skin first, make-up second”. Το επίκεντρο είναι το Clean Beauty* και η αίσθηση φροντίδας των προϊόντων - έχουν ευχάριστη αίσθηση, είναι όμορφα και περιποιούνται το δέρμα μας με πολύτιμα συστατικά. Το αποτέλεσμα: μια φυσικά λαμπερή επιδερμίδα που γίνεται η τέλεια βάση για μια φυσική εμφάνιση με απόλυτη λάμψη. 

Η HELLO, GOOD STUFF! CICA FACE CREAM είναι μια καταπραϋντική και ενυδατική κρέμα ημέρας που έρχεται να συμπληρώσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας - μόνη της ή ως primer κάτω από το foundation. Η σύνθεσή της περιέχει εκχύλισμα Ασιατικής  Centella - το φυτό είναι επίσης γνωστό ως Ινδικό Pennywort,  tiger grass ή gotu kola και είναι δημοφιλές στην κορεάτικη περιποίηση δέρματος χάρη στην ηρεμιστική του δραση. Ιδανικό για τους λάτρεις της ομορφιάς που θέλουν να χαλαρώσουν στο σπίτι με θεραπεία K-Beauty. Η κρέμα είναι επίσης απαλλαγμένη από αλκοόλ, σιλικόνη και έλαια.

Keep Calm και φροντίστε το δέρμα σας: μερικά «φσιτ» του HELLO, GOOD STUFF! HERBAL FACE MIST αρκούν για να κάνετε την επιδερμίδα σας να χαλαρώσει και να θρέψει. Το σπρέι με πράσινο τσάι, χαμομήλι και νερό από έλαιο τσαγιού ενισχύει τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας σας με ένα πραγματικά πολυτάλαντο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω ή κάτω από το μακιγιάζ.

Ενισχυμένη φροντίδα του δέρματος και ενυδάτωση: το HELLO, GOOD STUFF! FACE SERUM πηγαίνει την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας σε ένα άλλο επίπεδο με φανταστικά συστατικά όπως το εκχύλισμα βατόμουρου. Ο ορός προσώπου περιέχει υαλουρονικό οξύ και σκουαλένιο για ενυδάτωση και σφριγηλότητα του δέρματος - για μια επιδερμίδα που φαίνεται νεανική, περιποιημένη και λαμπερή.

Η HELLO, GOOD STUFF! SLEEPING MASK είναι η τέλεια τελευταία πινελιά για κάθε ρουτίνα βραδινής περιποίησης: απλώς εφαρμόστε την αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ και καθαρίσετε το πρόσωπο και αφήστε τις ενυδατικές ουσίες να δράσουν όλη τη νύχτα. Είναι απαλλαγμένη από αλκοόλ και σιλικόνη, απορροφάται γρήγορα και δεν κάνει το δέρμα να κολλάει χάρη στην ελαφριά τζελ υφή της. Η μάσκα ύπνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με την κρέμα νύχτας. Ο συνδυασμός παρέχει μια επιπλέον δόση φροντίδας, καθώς η μάσκα «κλειδώνει» τα ενεργά συστατικά, ώστε να μπορούν να θρέψουν το δέρμα ακόμη πιο εντατικά. Το έλαιο λεβάντας εξασφαλίζει ένα κομψό άρωμα, χωρίς τεχνητά αρώματα - για τον υπέροχο ύπνο ομορφιάς που αξίζετε.

Χρώμα και φροντίδα: το δημοφιλές FRESH & FIT FOUNDATION επαναλανσάρεται - και τώρα είναι 100% vegan! Το make-up με νερό cranberry, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β5 και νιασιναμίδη θρέφει το δέρμα. Η σύνθεσή του είναι φρέσκια και ελαφριά και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή. Το φυσικό φινίρισμα με λεπτές χρωστικές που αντανακλούν το φως διαρκεί έως και 12 ώρες. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις: 05 fresh porcelain, 10 fresh ivory, 20 fresh nude, 30 fresh honey, 40 fresh sun beige, 50 fresh almond.

Το foundation λαμβάνει και μία έξτρα θρεπτική υποστήριξη με το FRESH & FIT VITAMIN FACE SERUM. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β5 και νιασιναμίδη για μία επιπλέον ώθηση βιταμινών. Ο ορός ενυδατώνει το δέρμα, του δίνει ευχάριστα απαλή αίσθηση και ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Σίγουρα θα γίνει το νέο αγαπημένο σας primer: το PRIME + STUDIO MULTI-ACTION + protecting PRIMER συνδυάζει την προστασία από τον ήλιο και το μπλε φως σε ένα προϊόν. Ένα φίλτρο UV προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου με δείκτη προστασίας 15, χωρίς να αφήνει πίσω του ένα λευκό στρώμα. Ταυτόχρονα, το primer μειώνει το στρες που προκαλείται στο δέρμα από το μπλε φως*. Η ευχάριστη, ελαφριά υφή του είναι απαλλαγμένη από αλκοόλ και αρώματα, απορροφάται γρήγορα και είναι ανάλαφρη στο δέρμα και όχι λιπαρή ή κολλώδης. Το primer φοριέται μόνο του ή κάτω από το foundation: και τα δύο είναι δυνατά και δίνουν στην επιδερμίδα ένα λείο, θολό αποτέλεσμα. Να είστε όμορφοι και προστατευμένοι όλη την ημέρα!

Η Choose your glow! Highlighter Palette έχει τώρα ένα αδελφάκι για το απόλυτο ηλιοκαμένο look: την Bronze YOUR WAY bronzing palette. Τα τρία χρώματα - δύο ματ και ένα ιριδίζον - καθορίζουν το πρόσωπο και το σώμα και τους χαρίζουν μια ζεστή λάμψη. Οι αποχρώσεις του bronzer μπορούν να αναμειχθούν και να ταιριάξουν με τις αποχρώσεις του highlighter για μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση.

Κάνει τα πάντα: το ενυδατικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων hydrating GLOW multi-use spray με νερό καρύδας χαρίζει στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας μια απαλά λαμπερή, υγιή λάμψη σε δευτερόλεπτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer στο μακιγιάζ, ως setting spray ή απλά για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας εν κινήσει. Το γαλακτώδες σπρέι είναι χωρίς αλκοόλ, εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά και έχει ένα διακριτικό άρωμα καρύδας. Και μια συμβουλή: αποθηκεύστε το σπρέι στο ψυγείο για μια επιπλέον δόση φρεσκάδας.

Το MULTI-USE AIRBRUSH BLENDER είναι το απόλυτο must-have για κάθε τσάντα μακιγιάζ. Χάρη στο εξαιρετικά μαλακό υλικό με μικροΐνες, το σφουγγαράκι προσαρμόζεται τέλεια στα ξεχωριστά περιγράμματα του κάθε προσώπου, και έτσι είναι ιδανικό για το μακιγιάζ στο πρόσωπο και τα μάτια. Υγρές και πουδρένιες υφές μπορούν να εφαρμοστούν τέλεια με το σφουγγαράκι χωρίς να χρειαστεί να το υγράνετε πρώτα. Το έξυπνο σχήμα και η λαβή στο μπροστινό του μέρος, επιτρέπουν έναν ακριβή και εύκολο χειρισμό. Το σφουγγαράκι μικροϊνών είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και καθαρίζεται εύκολα στο πλυντήριο στους 60 °C.

Το what the fake! EXTREME PLUMPING LIP FILLER είναι το νέο μυστικό όπλο για ορατά πιο γεμάτα χείλη - γιατί λειτουργεί ακόμη πιο έντονα από το what the fake! PLUMPING LIP FILLER, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στη βασική σειρά. Χάρη στο 0,3% εκχύλισμα τσίλι (καψαϊκίνη), αυτή η extreme έκδοση δημιουργεί μια εξαιρετικά ζεστή αίσθηση μουδιάσματος στα χείλη. Το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε θρέφουν τα χείλη και χαρίζουν μία εξαιρετικά λεία αίσθηση. Η σύνθεσή του είναι απαλλαγμένη από αλκοόλ, σιλικόνη και έλαια και αντιδρά στη φυσική τιμή pH των χειλιών: εντείνει το φυσικό χρώμα των χειλιών και παρέχει ένα ελαφρύ αποτέλεσμα χρωματισμού. Σε καταναλωτικές δοκιμές3  που έγιναν, το 94% επιβεβαίωσε το γεμάτο αποτέλεσμα και πάνω από το 92% επιβεβαίωσε τα πιο γεμάτα χείλη.

Ένα πολυεργαλείο ομορφιάς που είναι must για κάθε τσάντα: το ενυδατικό hydrating nude lipstick θρέφει τα χείλη με καστορέλαιο και βούτυρο καριτέ, δεν περιέχει σιλικόνες ή οινόπνευμα και αποδεδειγμένα παρέχει ενυδάτωση. Δίνει στο look σας ένα φυσικό φινίρισμα και είναι ιδανικό για κάθε ντύσιμο, τόνο δέρματος και περίσταση - και θα γίνει το νέο αγαπημένο καθημερινό προϊόν ομορφιάς. Για μια εμφάνιση με μεγαλύτερη ακρίβεια, υπάρχει ένα μαλακό και ακριβές lipliner που έχει το ίδιο όνομα για κάθε απόχρωση: 301 ROMANTIC, 302 HEAVENLY, 303 DELICATE.

Μια νέα γενιά κραγιόν που συνδυάζουν φροντίδα, ένα γεμάτο αποτέλεσμα και υπέροχα χρώματα σε ένα: το Cool COLLAGEN plumping κραγιόν σε κομψό ροζ χρυσό σχέδιο με καπάκι σε γυαλιστερή εμφάνιση δεν περιέχει σιλικόνες και έχει φόρμουλα χωρίς αλκοόλ. Η θρεπτική υφή με υποκατάστατο κολλαγόνου καλύπτει τις λεπτές γραμμές, δίνει ένα λείο αποτέλεσμα και κάνει τα χείλη να φαίνονται ορατά πιο γεμάτα - και είναι 100% vegan. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, η φόρμουλά του παρέχει ενυδάτωση. Χάρη στην απαλή υφή του, θρέφει τα χείλη και δίνει μία απαλή αίσθηση. Ταυτόχρονα, ένα ελαφρύ αποτέλεσμα μουδιάσματος προσφέρει μια ευχάριστη ώθηση φρεσκάδας. Φυσικό ή εντυπωσιακό; Με τα κραγιόν Cool COLLAGEN, δεν χρειάζεται πλέον να μπαίνετε σε δίλημμα. Χάρη στη μεσαία κάλυψη, δεν υπάρχουν όρια στο στιλ σας - μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο φυσικές εμφανίσεις όσο και έντονη υψηλή κάλυψη με λαμπερό φινίρισμα. Τόσο έξυπνο: υπάρχει και το αντίστοιχο soft & precise lipliner για κάθε μία απόχρωση του κραγιόν στα ράφια ομορφιάς - εξαιρετικά εύκολο να το βρείτε επειδή έχει το ίδιο όνομα και αριθμό: 201 My Dream, 202 My Mind, 203 My Advice, 204 My Way, 205 My Love.

Η εμφάνιση των νέων lip balms εντυπωσιάζει χάρη στην ασημένια βάση τους και τα ημιδιαφανή καπάκια που ταιριάζουν με το χρώμα του lip balm. Αλλά αυτή η δυνατή τριάδα ξεχωρίζει και για τις επιδόσεις της: το ροδακινί Volumizing COLLAGEN VEGAN lip balm έχει ένα ευχάριστο άρωμα, περιποιείται τα χείλη με ένα vegan υποκατάστατο κολλαγόνου και παρέχει ένα άμεσο, γεμάτο αποτέλεσμα χάρη στη μενθόλη που περιέχει. Το peppermint GLOW lip balm με λάδι μέντας δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας και εντείνει το φυσικό χρώμα των χειλιών χάρη στη σύνθεσή του που αντιδρά στην τιμή του pH του δέρματος στα χείλη. Τα κάνει επίσης να γυαλίζουν απαλά χάρη στα λεπτά ιριδίζοντα σωματίδια που περιέχει. Το caring TINT lip balm με λάδι γκρέιπφρουτ και βούτυρο καριτέ, ενυδατώνει τα χείλη και τους δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα σε μια διακριτική απόχρωση του μούρου. Και τα τρία lip balm είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και σιλικόνες.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια: η Lash PRINCESS curl & volume mascara είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά μάσκαρα και πραγματικά τραβάει τα βλέμματα με τον μοναδικό σχεδιασμό και το ελκυστικό ροζ χρώμα. Το πραγματικό highlight όμως είναι το πινέλο σε σχήμα φυστικιού. Παρόμοιο με το σχήμα ενός φυστικιού, το βουρτσάκι από ίνες είναι στενό στη μέση και πιο πλατύ στα άκρα. Αυτό δίνει στις βλεφαρίδες, στην εξωτερική και εσωτερική γωνία του ματιού, επιπλέον προϊόν και τις κάνει να φαίνονται ακόμη πιο γεμάτες - για τέλεια καμπύλη και φανταστικό όγκο.

Διπλά οφέλη: η νέα, πρωτοποριακή DOUBLE TROUBLE MASCARA σε ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό σχέδιο, συνδυάζει σε ένα μόνο προϊόν όλα όσα ονειρεύονται οι λάτρεις της ομορφιάς για μια μάσκαρα. Γιατί μερικές φορές, μια μάσκαρα δεν είναι αρκετή -  έτσι γεννήθηκε η υβριδική μάσκαρα DOUBLE TROUBLE. Το καινοτόμο 2σε1 βουρτσάκι έχει δύο άκρα: από τη μία πλευρά είναι ελαστομερές για επιπλέον όγκο και ατελείωτα look και από την άλλη πλευρά έχει ίνες για ευκρίνεια και καμπύλη. Είτε πρόκειται για φυσικό στιλ είτε για ένα υπερφυσικό wow αποτέλεσμα! Είστε έτοιμοι για το απόλυτο look με ονειρεμένες βλεφαρίδες; Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τα ονόματα των νέων παλετών σε μίνι έκδοση είναι από μόνα τους διασκεδαστικά, εμπνευσμένα από αγαπημένες μελωδίες: I like to MAUVE, MAUVE it, Dancing GREEN, BRONZED this way και ice, ice baby. Οι μίνι παλέτες σκιάς ματιών είναι βέβαιο ότι χωράνε ακόμη και στην πιο μικρή τσάντα, ώστε να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας ακόμη κι όταν είστε εν κινήσει. Έχουν ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας, δεν περιέχουν έλαια και κυκλοφορούν σε τέσσερις όμορφες σειρές χρωμάτων που ταιριάζουν με το όνομά τους: μωβ, πράσινο, χάλκινο και μπλε. Κάθε παλέτα αποτελείται από έξι απαλές, πολύ χρωματισμένες σκιές ματιών σε μορφή πούδρας, με αποχρώσεις από ματ μέχρι μεταλλικές, που ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους.

Είτε εφαρμόζονται μόνες είτε σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις για ένα ακαταμάχητο στιλ στα μάτια - με το αγαπημένο σας χρώμα, μπορείτε να δημιουργήσετε όποιο look έχετε φανταστεί. Η μαλακή σκιά ματιών soft touch eyeshadow είναι ο νέος μας καθημερινός σύντροφος ομορφιάς. Οι Trendsetters μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα ανάμεσα σε δύο ματ και τέσσερις ιριδίζουσες αποχρώσεις. Χάρη στο μίνι μέγεθός τους, οι σκιές ταιριάζουν ακόμη και στο πιο μικροσκοπικό τσαντάκι. Έχουν εξαιρετικά απαλή υφή, περιέχουν βιταμίνη Ε, έχουν εύκολη εφαρμογή και, χάρη στην υψηλή κάλυψη που προσφέρουν, εξασφαλίζουν άμεσα μια cool εμφάνιση που διαρκεί. Απλό, αλλά ουάου! Έξι διαθέσιμες αποχρώσεις: 01 The one, 02 Champagne, 03 Eternity, 04 XOXO, 05 Secret Woods, 06 Pitch Black

Παραπλανητικά πραγματικές - έτσι φαίνονται οι ψεύτικες βλεφαρίδες με τη κόλλα lash GLUE βλεφαρίδων! Όταν στεγνώσει η κόλλα είναι διαφανής, αδιάβροχη και μακράς διαρκείας. Ακριβής εφαρμογή; Κανένα πρόβλημα με το λεπτό απλικατέρ. Για φυσική εμφάνιση βλεφαρίδων που εγγυημένα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Πείτε αντίο στις κολλημένες βλεφαρίδες! Αφού εφαρμόσετε την μάσκαρα, απλώς περάστε το LASH COMB στις βλεφαρίδες και αφαιρέστε την περιττή ποσότητα μάσκαρας - οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται τέλεια διαχωρισμένες χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους. Το LASH COMB καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση: απλώς σκουπίστε το με ένα υγρό πανί και είναι έτοιμο για χρήση. Το έξυπνο εργαλείο είναι πτυσσόμενο, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε τσάντα εύκολα και υγιεινά. Για ονειρεμένες βλεφαρίδες εν κινήσει - όποτε το θέλουν οι λάτρεις της ομορφιάς.

Τα έντονα φρύδια δίνουν στο πρόσωπο ακόμα περισσότερη προσωπικότητα. Το brow styling soap set σε πρακτική μίνι συσκευασία προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ένα μοναδικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση look στα φρύδια. Η υφή του σαν σαπούνι εφαρμόζεται πολύ εύκολα με τη βοήθεια του πινέλου και διαμορφώνει τα φρύδια. Το styling set έχει ευχάριστη ελαφριά αίσθηση, είναι μακράς διαρκείας και διαφανές, έτσι ώστε να ταιριάζει με κάθε χρώμα φρυδιών. Απλά ρίξτε μια γρήγορη ματιά στον ενσωματωμένο καθρέφτη για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι στη θέση τους και ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Μετά το βγάλσιμο των φρυδιών έρχεται η φροντίδα - το ενυδατικό Αfter shape brow roller cooling & calming απαλύνει γρήγορα και εύκολα το στρεσαρισμένο δέρμα και το βοηθά να αναγεννηθεί. Περιμένετε λίγα λεπτά μετά την αποτρίχωση ή βγάλσιμο των φρυδιών και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Χάρη στο μεταλλικό απλικατέρ, η εφαρμογή τού ενυδατικού και ηρεμιστικού συμπλέγματος με υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, αλόη βέρα, που δεν περιέχει σιλικόνες, έχει ευχάριστα δροσερή αίσθηση στα φρύδια. Το διαφανές τζελ απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, οπότε δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε. Φροντίζουμε για σας, φρύδια!

Τα έντονα φρύδια δίνουν στο πρόσωπο ακόμη περισσότερη προσωπικότητα. Το βγάλσιμο, η αποτρίχωση, το styling, το σχήμα, το βάψιμο - τα φρύδια μας περνούν πολλά και αξίζουν μια επιπλέον φροντίδα. Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα στα φρύδια σας; Σίγουρα, με τη μάσκα φρυδιών overnight brow mask, που αναγεννά τα φρύδια κατά τη διάρκεια της νύχτας με αλόη βέρα, πανθενόλη και καστορέλαιο. Η μάσκα ενυδατώνει και φροντίζει τις λεπτές τρίχες των φρυδιών -για πραγματικά wow-φρύδια το επόμενο πρωί!

Το must-have για γρήγορο και εύκολο styling φρυδιών: το brow wax pen αδιάβροχο στιλό φρυδιών είναι τώρα διαθέσιμο και με χρώμα: σε τέσσερις νέες αποχρώσεις από ξανθό έως βαθύ σκούρο καφέ (02 blonde – light brown, 03 medium brown, 04 dark brown, 05 deep brown). Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε τα ατίθασα φρύδια σας σε ένα μόνο βήμα και να συμπληρώσετε τα κενά με χρώμα - διακριτικά ή έντονα, εξαρτάται από εσάς!

Το ροζ σού κλείνει το μάτι: τα HYDRO GEL eye patches τραβούν όλα τα βλέμματα και φροντίζουν τα μάτια. Το ολογραφικό ροζ design σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή, ενώ η θρεπτική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, ροζ μούρα και αλλαντοΐνη παρέχει ενυδάτωση έως και 24 ώρες. Επιπλέον, τα pads έχουν ένα cooling εφέ και δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας - έτσι τα κουρασμένα μάτια δείχνουν ξύπνια και ζωηρά ξανά. Ο τέλειος σύμμαχος για περιποίηση ομορφιάς στο σπίτι.

Ευτυχισμένα πόδια: η ολοκαίνουργια σειρά FOOT CARE μετατρέπει το μπάνιο σε σπα σπιτιού. Βάλτε τα πόδια σας ψηλά φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα και φροντίστε τα, ή προετοιμάστε την άνοιξη τα πόδια σας για το επόμενο καλοκαίρι - η σειρά FOOT CARE προσφέρει όλα τα απαραίτητα για ένα τέλειο πεντικιούρ στο σπίτι.

Η εξαιρετικά ευεργετική μάσκα για τα πόδια με θρεπτικό θαλασσινό αλάτι, βούτυρο καριτέ, ουρία και πανθενόλη παρέχει στα ξηρά πόδια έντονη ενυδάτωση, κάνει το δέρμα ελαστικό και έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το φυσικό φραγμό του δέρματος. Για φροντίδα leave on, η μάσκα ποδιών μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά ως κρέμα ποδιών ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα για επιπλέον ενίσχυση φροντίδας: απλώς εφαρμόστε ένα παχύτερο στρώμα, καλύψτε με βαμβακερές κάλτσες και αφήστε την ultra-care FOOT MASK για μια νύχτα.

Το προστατευτικό TOE NAIL BASE COAT με λάδι από δέντρο τσαγιού βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών των ποδιών και τα προστατεύει από την καθημερινή βλάβη. Για υπέροχα και περιποιημένα νύχια.

Γαλαξιακά, πανέμορφα νύχια με μια φανταχτερή μεταλλική εμφάνιση: τα φύλλα NAIL art effect foils κάνουν τα νύχια να μοιάζουν σαν να είναι από άλλο πλανήτη. Δύο εξαιρετικά cool χρώματα κάνουν τα φύλλα νυχιών να τραβούν όλα τα βλέμματα: ασημί χρυσό και ανοιχτό μοβ. Εύκολο στη χρήση: εφαρμόστε μια στρώση βάσης και αφήστε το να στεγνώσει ελαφρώς. Στη συνέχεια εφαρμόστε προσεκτικά το φύλλο μερικώς ή σε όλο το νύχι με τη βοήθεια από ένα τσιμπιδάκι ή μια μαλακή βούρτσα. Όταν στεγνώσει το φύλλο, εφαρμόστε ένα top coat και voilà - έχετε ένα διαστημικό στυλ.

Το NAIL & CUTICLE SERUM SCRUB είναι ένα πραγματικό μυστικό όπλο για μια μαγική στιγμή spa στο σπίτι. Χρησιμοποιείται για προετοιμασία μανικιούρ ή απλά μόνο του, απολεπίζει τα πετσάκια και λειαίνει την επιφάνεια των νυχιών. Ο ορός είναι εμπλουτισμένος με γλυκερίνη, ροδόνερο και αλόη βέρα. Οι χάντρες λαδιού jojoba παρέχουν ένα απαλό αποτέλεσμα απολέπισης. Χάρη στην πιπέτα, το προϊόν περιποίησης νυχιών εφαρμόζεται πολύ εύκολα. Μετά την εφαρμογή, ξεπλύνετε με νερό - αυτό θα κάνει το επόμενο μανικιούρ να διαρκέσει περισσότερο.

Οι βοηθοί πεντικιούρ είναι απαραίτητοι για τέλεια στιλ στα νύχια των ποδιών. Οι εξαιρετικά μαλακοί διαχωριστές δαχτύλων pedicure HELPERS σε ένα χαριτωμένο σχέδιο καρδιάς σάς βοηθούν να εφαρμόσετε το χρωματιστό βερνίκι νυχιών χωρίς να λερώσετε τα υπόλοιπα δάχτυλα. Η εφαρμογή τους είναι εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη και ο καθαρισμός τους παιχνιδάκι: απλά ξεπλύνετέ τους με νερό μετά τη χρήση.

Η νέα GLASS FILE γυάλινη λίμα είναι ιδανική για εξαιρετικά ευαίσθητα ή εύθραυστα νύχια, για παράδειγμα, μετά την αφαίρεση των νυχιών με gel. Δύο διαφορετικές ποσότητες κόκκων σε μεσαίο και μαλακό κονταίνουν απαλά και διαμορφώνουν τα νύχια. Ταυτόχρονα, σφραγίζουν τα νύχια για να αποτρέψουν το εύκολο σπάσιμο. Επιπλέον, η λίμα είναι κατασκευασμένη από σκληρό, ανθεκτικό γυαλί που δεν θαμπώνει με την πάροδο του χρόνου και καθαρίζεται εύκολα με νερό. Χάρη στο ροζ neon σχεδιασμό της, είναι πραγματικά πανέμορφη. Η διασκέδαση επιστρέφει στη φροντίδα των νυχιών!

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για εσάς, κάθε μήνα μπορείτε να βρείτε νέα και συναρπαστικά προϊόντα αποκλειστικά διαθέσιμα στο www.essence.eu και να ανακαλύψετε εμπνευσμένα βίντεο, tutorials και απίθανα νέα από τον κόσμο της essence στα social media.