×

Νέο Checks and Balances™ Polishing Face Scrub. Η ισορροπημένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας μόλις ενισχύθηκε!

Η Origins παρουσιάζει το νέο Checks and Balances™ Polishing Face Scrub, ένα ήπιο προϊόν απολέπισης που απομακρύνει νεκρά κύτταρα και τους ρύπους καθαρίζοντας σε βάθος τους πόρους και επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Η σύνθεση του νέου Checks and Balances™ Polishing Face Scrub αποτελείται από 2 βασικά, φυσικά συστατικά: Bamboo & Mineral Silica, που απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα και απομακρύνουν τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα χαρίζοντας της λεία και λαμπερή όψη.

Ακόμα, οι ρύποι και οι τοξίνες απομακρύνονται κι έτσι εμποδίζεται η δημιουργία των μαύρων στιγμάτων. Επιπλέον, η κόκκινη Tourmaline αποτελεί ένα ισχυρό συστατικό που διαθέτει καθαριστικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, οι οποίες χαρίζουν μοναδικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Τέλος, η σύνθεση του Checks and Balances Polishing Face Scrub περιέχει μείγμα αιθέριων ελαίων από Περγαμόντο, Λεβάντα, Γεράνι και Δυόσμο, που αναζωογονεί την επιδερμίδα και διεγείρει τις αισθήσεις. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Πως το χρησιμοποιώ

Χρησιμοποίησε το 3-4 φορές την εβδομάδα, είτε το πρωί είτε το βράδυ, μετά τον καθαρισμό. Μπορείς να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σου, ενώ κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε καθαρό, νωπό πρόσωπο (αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών). Τέλος, ξέπλυνε το πρόσωπο με χλιαρό νερό.

Τα προϊόντα Origins είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία, online φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.