×

Επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη και λαμπερή στη στιγμή από τη FOREO

Όσοι είμαστε λάτρεις του φθινοπώρου, έχουμε ήδη μαζέψει τα denim shorts και στη θέση τους βάλαμε ανάλαφρα πουλοβεράκια και ζακετάκια. Η διάθεση σταδιακά γίνεται πολύ πιο cozy και η επιδερμίδα μας, χάρη στη FOREO, τον Σουηδικό τεχνολογικό κολοσσό ομορφιάς, που προσφέρει ένα υπέροχο φθινοπωρινό ritual περιποίησης που θα της χαρίσει φωτεινότητα, θρέψη και πολύτιμη ανανέωση, έπειτα από τις ‘κακουχίες’ του καλοκαιριού.

Η συσκευή UFO 2 που προσφέρει μία υψηλής τεχνολογίας θεραπεία μάσκας με μικρές κινήσεις, βελτιστοποιεί την εφαρμογή της μάσκας προσώπου για μία επαγγελματική και εξαιρετικά προσαρμόσιμη θεραπεία από το σπίτι – ακόμα και on the go. Από τους τονωτικούς παλμούς T-sonic μέχρι τα LED Lights σε 8 χρώματα που ικανοποιούν κάθε ανάγκη, το UFO 2 προσφέρει ό,τι χρειάζεται ακόμα και η πιο απαιτητική beauty guru για χαλάρωση και extra περιποίηση.

Με τα πρώτα κρύα να κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά, το UFO 2 διαθέτει κι ένα ακόμα ‘συστατικό επιτυχίας’ που το καθιστά το ιδανικό beauty gadget της σεζόν: τη λειτουργία θερμοθεραπείας, η οποία εμπλουτίζει μία ευχάριστη ζεστασιά στην επιδερμίδα και ενδείκνυται ως πρώτο step για ένα χαλαρωτικό ritual έπειτα από μία κουραστική ημέρα.

Το ιδανικό ταίρι του UFO 2 είναι οποιαδήποτε μάσκα από τη συλλογή Farm To Face, που είναι πλούσιες σε premium και δερματολογικά δοκιμασμένα φυσικά συστατικά. Αυτές οι Κορεάτικης φιλοσοφίας smart masks όχι μόνο μυρίζουν υπέροχα, αλλά χαρίζουν στην επιδερμίδα ασυναγώνιστη λάμψη που διαρκεί. Δική μας αγαπημένη μάσκα είναι η Manuka Honey, εμποτισμένη με μέλι Manuka από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία αφήνει την επιδερμίδα λαχταριστά απαλή με μία μικρή υποψία μέλι.. σαν φρεσκοψημένο κέικ!

Η συσκευή  UFO 2 από τη FOREO πωλείται στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora Greece.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ FOREO:

  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η FOREO είναι υπερήφανη που παρέχει στους καταναλωτές τα καλύτερα στην κατηγορία ποιοτικά προϊόντα, τα οποία περνούν από εκτεταμένη έρευνα, δοκιμές και ποιοτικό έλεγχο πριν κυκλοφορηθούν στην αγορά, έτσι ώστε να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και απαράμιλλα αποτελέσματα.
  • BRAND: Η FOREO είναι μια παγκοσμίως γνωστή πολυεθνική εταιρεία που αγαπήθηκε από διασημότητες, και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα αιχμής που προβάλλουν το καλύτερο στην τεχνολογία ομορφιάς και την κορυφαία περιποίηση δέρματος πολυτελείας.
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι συσκευές FOREO και τα καλλυντικά είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα. Επιπλέον, οι συσκευές FOREO πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα στην ηλεκτρονική και περιποίηση της επιδερμίδας.
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Οι συσκευές FOREO διαθέτουν μερικές από τις πιο καινοτόμες και πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά, όπως οι παλμοί T-Sonic™, η Θερμοθεραπεία, η Κρυοθεραπεία, το Microcurrent και η θεραπεία led-light.
  • ΥΛΙΚΑ: Οι συσκευές FOREO δημιουργούνται με βέλτιστα ασφαλή υλικά για χρήση στο δέρμα και τα δόντια, όπως η εξαιρετικά υγιεινή, πιο απαλή από τη μεταξωτή σιλικόνη που έχει σχεδιαστεί για την άνεσή σας και τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO είναι ανθεκτικές, 100% αδιάβροχες, με απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δεν απαιτούν αντικαταστάσεις όσον αφορά τις βούρτσες προσώπου ή την τεχνολογία, για ιδανική, μακράς διαρκείας ανθεκτικότητα.
  • ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO συναρμολογούνται με το χέρι και είναι 100% ανιχνεύσιμες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη λογοδοσία.
  • ΕΓΓΥΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση 2 ετών και εγγύηση ποιότητας 10 ετών, και η Εξυπηρέτηση Πελατών μας λειτουργεί αποτελεσματικά καθημερινά για να παρέχει μέγιστη ικανοποίηση και σιγουριά από τον πελάτη.
  • ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η FOREO δεσμεύεται να οικοδομεί έναν καλύτερο κόσμο για όλους και ακολουθεί αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά τη μεταποίηση και τη διανομή, καθώς και τη βιώσιμη απασχόληση, τη διαφάνεια, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα.

Σχετικά με την FOREO:

Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”.