×

Νέο κατάστημα για τα Marks & Spencer στο Ν. Ψυχικό

Τα Marks & Spencer, με 31 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των επισκεπτών τους, επενδύουν στην ανανέωση και την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων τους, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες του διεθνούς brand.

Στο πλαίσιο της δυναμικής της παρουσίας στην Ελλάδα, η Εταιρεία προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις με στόχο την ανανέωση και τεχνολογική αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε πρόσφατα στη μεταφορά του καταστήματος που διέθετε στο Νέο Ψυχικό, σε νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα στην οδό Ολυμπιονικών 290 και Παρίτση.


Σε ένα σύγχρονο χώρο δύο ορόφων και 855 τ.μ., με ευρύχωρους διαδρόμους και ξεχωριστά γυναικεία, ανδρικά, lingerie και παιδικά τμήματα, οι επισκέπτες μπορούν με άνεση να ανακαλύψουν διαχρονικά must-have κομμάτια για όλες τις ώρες της ημέρας. Ο εντυπωσιακός θόλος στο ισόγειο, χαρίζει φυσικό φως στο εσωτερικό του κτηρίου, κάνοντας τη συνολική εμπειρία κάθε επισκέπτη ακόμα πιο ευχάριστη. Το κατάστημα διαθέτει επίσης 3 θέσεις ταμείων και 6 οθόνες σε ταμεία και βιτρίνες, μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις της μόδας.

Στο ανανεωμένο κατάστημα του Ν. Ψυχικού, λειτουργεί και νέο M&S Food τμήμα, σε ειδικό χώρο 65 τ.μ., με μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών προϊόντων από όλο τον κόσμο και γευστικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς foodies.


Με το λανσάρισμα της φθινοπωρινής συλλογής, η αγαπημένη ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη επισκέφθηκε το νέο κατάστημα και επέλεξε τα ιδανικά για αυτή την εποχή outfit που θα «φρεσκάρουν» την γκαρνταρόμπα της.

Με αφορμή τη λειτουργία του καταστήματος στη νέα του τοποθεσία, η Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος Anita Sabarwal, δήλωσε σχετικά: «Οι πελάτες μας βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής μας δράσης. Παραμένοντας πιστοί στο στρατηγικό μας σχεδιασμό, εξελίσσουμε συνεχώς το δίκτυο μας στην Ελλάδα, χαρίζοντας στους επισκέπτες των καταστημάτων μας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει τα στοιχεία και τις αξίες που συνθέτουν το DNA μας: εξυπηρέτηση, ποιότητα, προσιτές τιμές, καινοτομία και εμπιστοσύνη».


Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων των Marks & Spencer στην Ελλάδα θα συνεχιστεί δυναμικά, με επόμενο σταθμό το κατάστημα των Βριλησσίων, στο οποίο λειτουργεί ήδη νέο, ειδικά σχεδιασμένο τμήμα home, ενισχύεται με οθόνες σε διάφορα σημεία, αλλά και νέες ψηφιακές υπηρεσίες σταδιακά έως τις αρχές του 2022.

#marksandspencergreece

Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή, 09.00-21.00 και Σάββατο 09.00-17.00

Διεύθυνση Καταστήματος: Ολυμπιονικών 290 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: @marksandspencergreece