×

VOGUE Watch & Jewellery: Η φθινοπωρινή συλλογή Espérer δημιουργεί ελπίδα και χαρίζει στιλ!


Με έμπνευση από τη γαλλική πολυτέλεια, την εύθραυστη θηλυκότητα των κοριτσιών στους δρόμους του Παρισιού και τη λάμψη των πολύτιμων υλικών στο φως του φθινοπωρινού ήλιου, η συλλογή Espérer μόλις προσγειώθηκε στην Ελλάδα. 

Με ένα δυνατό κεντρικό μήνυμα, η φθινοπωρινή καμπάνια της VOGUE Watch & Jewellery είναι κομψή, εμπνευσμένη από τη Γαλλική φινέτσα και με διάθεση για όνειρα... Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της κολεξιόν, «στολίζει» τις εμφανίσεις μας με inspirational κοσμήματα και αξεσουάρ που μας εμπνέουν να πιστέψουμε στο δικό μας signature στιλ! 

Όλα τα κοσμήματα VOGUE Watch & Jewellery έχουν ως βάση το ασήμι 925ᵒ, με επιμεταλλώσεις σε ροζ και κίτρινο χρυσό 18 καρατιών (18K), γεγονός που ενισχύει τον πολυτελή χαρακτήρα τους επιτρέποντάς μας ταυτόχρονα να τα απολαμβάνουμε καθημερινά.

Οι προτάσεις του established ελληνικού brand – ορόσημο στον τομέα της ωρολογοποιίας και του διαχρονικά μοντέρνου κοσμήματος – σε πλήρη εναρμόνιση με τις παγκόσμιες τάσεις και τα διεθνή trends, αποτελούν το extra twist που απογειώνει κάθε μας look.

Ρολόι: το key-piece των πιο chic looks

Εμβληματικά και διαχρονικά κορυφαία στις προτιμήσεις των style lovers που επιλέγουν σταθερά τις προτάσεις της VOGUE Watch & Jewellery για το αξεσουάρ που δεν αποτελεί απλά ένα πρακτικό αντικείμενο αλλά μας συντροφεύει καθημερινά! Το ρολόι μετατρέπεται στην πιο  chic λεπτομέρεια που συμπληρώνει κάθε μας look, χαρίζοντας σοφιστικέ χαρακτήρα.  Για τη σεζόν F/W 21-22, η VOGUE Watch & Jewellery παρουσιάζει 10 σειρές που φέρουν ονόματα των πιο ρομαντικών πόλεων της Γαλλίας – Cannes, Calais, Limoges και Grenoble  με τα εμβληματικά σχέδια Cannes και Etoile II να ξεχωρίζουν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Η συλλογή Espérer είναι διαθέσιμη σε περισσότερα από 400 σημεία πώλησης της VOGUE Watch & Jewellery ανά την Ελλάδα ενώ μπορείτε να την ανακαλύψετε και online στο e-shop www.vogue-watch.com.  

Join the #Vcosmo!

Instagram: @voguewatchesjewellery ΙΙ Shop online: www.vogue-watch.com