×

H bioten μας αποκαλύπτει το απόλυτο μυστικό λάμψης και αναζωογόνησης

Η βιταμίνη C είναι ένα απαραίτητο συστατικό στη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς μου κι αυτό γιατί το δέρμα μου είναι ξηρό και λίγο αφυδατωμένο αυτό την περίοδο λόγω κάποιας φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθώ. Η σειρά bioten Vitamin C είναι ο απόλυτος σύμμαχός μου για αναζωογόνηση και λάμψη της επιδερμίδας μου.

Η σειρά bioten Vitamin C κρύβει όλη τη δύναμη και ενέργεια της βιταμίνης C, γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες, ενώ το 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φωτίζει και μειώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.

Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα, ακολούθησε τα παρακάτω beauty tips:

  • Εφάρμοσε την κρέμα ημέρας Vitamin C, κάθε πρωί πριν το μακιγιάζ και την κρέμα νύχτας Vitamin C κατά τη διάρκεια της βραδινής σου περιποίηση.
  • Ολοκλήρωσε τη βραδινή σου περιποίηση, εφαρμόζοντας καθημερινά 1 αμπούλα λάμψης & αντιγήρανσης Vitamin C σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.
  • Εφάρμοσε την υφασμάτινη μάσκα bioten Vitamin C 2 φορές την εβδομάδα και η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει λαμπερή και υγιή όψη.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε φυσικά & online supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο biotencosmetics.com/.