×

The Cabinet of Curiosities: Η νέα εορταστική συλλογή της Diptyque

Ολοκληρώνοντας έναν χρόνο εορτασμών, η diptyque παρουσιάζει την πέμπτη και τελευταία συλλογή. Κοινός παρονομαστής είναι για άλλη μια φορά η περιέργεια, μια κληρονομιά που παραδόθηκε από τους τρεις καλλιτέχνες-ιδρυτές του Οίκου. Και οι τρεις ήταν οξυδερκείς συλλέκτες, των οποίων το ανοιχτό πνεύμα και οι αισθητικές αντιλήψεις - σε συνδυασμό με την ικανότητά τους να ανακαλύπτουν την ομορφιά παντού και να φέρνουν στο φως μικρά θαύματα - ήταν το κλειδί για την επιτυχία και την ταυτότητα του Οίκου.

Για να γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της, η diptyque υπογραμμίζει ακόμα πιο έντονα την αγάπη της για κάθε τι ουσιαστικό, με μια πλούσια συλλογή από αναπάντεχες δημιουργίες, που φτιάχτηκαν για να μαγεύουν αλλά και να διαρκούν στον χρόνο, γεγονός που τις κάνει διπλά πολύτιμες. Σαν ένα μεγάλο μαγικό κουτί που ξεχειλίζει από διακοσμητικά και ευωδιαστά αντικείμενα, η συλλογή για τις γιορτές του 2021 έρχεται με την υπόσχεση του ιδανικού δώρου.

Η ομορφιά είναι πανταχού παρούσα, ξεκάθαρα ορατή στα γραφιστικά μοτίβα της συλλογής – η οποία είναι εμπνευσμένη από τις γραμμές του ιστορικού μοτίβου Basile που έχει επανασχεδιαστεί ώστε να θυμίζει τις «φλέβες» που διακοσμούν τους τοίχους της πρώτης boutique της diptyque στο 34 boulevard Saint-Germain - καθώς και στις τελικές πινελιές και τις χρυσές λεπτομέρειες στα προϊόντα. Έτσι και αυτή η συλλογή, που τιμά τόσο την περίοδο των γιορτών όσο και τα 60α γενέθλια του Οίκου, δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαρά με τον πλούτο, τον εκλεκτικισμό και την πρωτοτυπία της – και όλα αυτά χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ομορφιά ή την τελειότητα. Το πνεύμα της diptyque δεν έχει αλλάξει. Έχει γίνει πιο δυνατό με το πέρασμα των χρόνων.



HOME FRAGRANCE DIFFUSER

Διακοσμητικό και αρωματικό, με διαχρονικό design, αυτό το νέο αντικείμενο συμπληρώνει τη συλλογή των home fragrance diffusers.

Τα κομψά sticks διακρίνονται μέσα από τις πολυεδρικές πλευρές του γυαλιού και τις παιχνιδιάρικες αντανακλάσεις του φωτός, δημιουργώντας ένα πρισματικό εφέ. Σχεδιασμένο για να αρωματίζει μεγάλους χώρους, το diffuser μπορεί να επαναγεμίζεται διαρκώς με ένα από τα τρία αρώματα της σειράς: Baies, Roses και Tubéreuse.

SCENTED CANDLES LIMITED EDITION

Η diptyque φαντάστηκε τρία αρωματικά κεριά με εμβληματικές ευωδιές της γιορτινής σεζόν: πεύκο, γιορτινά γλυκά και χιονονιφάδα.

Τα συλλεκτικής έκδοσης γιορτινά κεριά συγκεντρώνονται σε ένα πολύτιμο κουτί δώρου με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης, για να προσφέρετε τρεις μικρούς θησαυρούς.

SET OF CAROUSEL

Τα αστραφτερά οβάλ του iconic carousel διακοσμούνται με το σχέδιο Basile και αντανακλούν το φως του κεριού, δημιουργώντας μια χαλαρή, γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο.

SENTED CANDLES LIMITED EDITION SET

Πέντε εμβληματικά κεριά της diptyque συγκεντρώνονται σε ένα συλλεκτικό κουτί δώρου με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης: εμβληματικών κεριών της diptyque: Baies, Roses, Figuier, Feu de Bois και Mimosa.

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center Γλυφάδα.