×

Αυτά τα Χριστούγεννα η M·A·C θα σας κάνει να πιστέψετε στη μαγεία!


Ta-da! Τα φετινά Χριστούγεννα, μοιράστε τη μαγεία της M·A·C  με μαγευτικά δώρα. Αντλώντας έμπνευση από την υπνωτική μαγεία των Χριστουγέννων, η M·A·C  δημιούργησε  μια συλλογή που παίζει με οπτικές ψευδαισθήσεις, μαγικές αποκαλύψεις, απίστευτα «τρικ» του μακιγιάζ και δημιουργικότητα.

Χαρίστε το δώρο της άμεσης ανανέωσης, με ολοκαίνουργιες, limited-edition αποχρώσεις για μάτια, χείλη και πρόσωπο – εναλλακτικά επιλέξτε ένα kit με αγαπημένα best-sellers, αλλά και αποχρώσεις που κυκλοφορούν για πρώτη φορά, σε μια ολοκληρωμένη συλλογή, έτοιμη να την δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σαγηνεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με εντυπωσιακά δώρα, βγαλμένα από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων, σε άκρως σαγηνευτικές συσκευασίες.

Η συλλογή Hypnotizing Holiday μας είναι εδώ για να σας μετατρέψει στον προσωπικό σας M·A·C gician! Χρωματίστε τα χείλη σας με έναν από τους πέντε τόνους κραγιόν και έπειτα επιτρέψτε στις πέντε Lipglass αποχρώσεις να σας αιχμαλωτίσουν με ένα ξόρκι. «Είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα χείλη σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ σκίασης» λέει η Αμερικανίδα Senior Artist Tiffany Johnston.

Άμπρα-Κατάμπρα ! Όλη σας η προσοχή θα στραφεί στο εντυπωσιακό eye-liner και τις πέντε μαγικές αποχρώσεις του, οι οποίες μόνο συνηθισμένες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν - ενώ παράλληλα οι σκιές ματιών φλερτάρουν με το φως και τις λάμψεις τους, αναδεικνύοντας τις μαγικές τους αποχρώσεις. «Η ικανότητα τους να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως, τις καθιστά ιδανικές για κάθε περίσταση» αναφέρει η Johnston. Οι πέντε πολύχρωμες αποχρώσεις, που φέρουν τη λάμψη ενός καλειδοσκόπιου, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν στα μάτια σας ένα υπέρκφλαμπρο μακιγιάζ, ιδανικό για τη γιορτινή περίοδο! «Είτε μόνες τους, είτε συνδυασμένες με άλλες αποχρώσεις, αυτές οι σκιές μπορούν να απογειώσουν το look σας.» Ολοκληρώστε το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με την τελική πινελιά: εντυπωσιακές βλεφαρίδες που μαγνητίζουν!

Είστε λάτρεις των sets; Διαλέξτε ανάμεσα σε οποιοδήποτε kit της συλλογής μας. Τα 18 μαγικά kits που έχουμε διαλέξει για εσάς αυτή τη γιορτινή σεζόν είναι έτοιμα να αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα. «Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που αγοράζεται -αλλά η διασκέδαση σίγουρα είναι» αναφέρει η  Johnston. «Αν θέλεις τόσο το μακιγιάζ σου όσο και τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρεις να αποπνέουν μια καλλιτεχνική αίσθηση, η M·A·C έχει όλη τη μαγεία που χρειάζεσαι.»

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΑΓΕΙΑ

Η M·A·C συμμερίζεται τη δέσμευσή σας απέναντι στο περιβάλλον. Το packaging αυτών των Χριστουγέννων έχει δημιουργηθεί με στόχο τη βιωσιμότητα, στοχεύοντας στην μείωση της χρήσης πλαστικού.

  • Στη γιορτινή μας συλλογή έχουμε εξαλείψει πλαστικό που ισοδυναμεί με 500.000 πλαστικά μπουκάλια νερού.
  • Περισσότερες από τις μισές συσκευασίες της συλλογής έχουν επανασχεδιαστεί, ούτως ώστε να εντάξουμε ανακυκλωμένο υλικό.
  • Οι σειρές μας αυτήν τη χριστουγεννιάτικη περίοδο έρχονται σε ανακυκλωμένα, βιώσιμα χάρτινα κουτιά.
  • Επιστρέψτε τα καθαρά και άδεια M·A·C προϊόντα σας σε συνεργαζόμενα καταστήματα ή online μέσω του Back-To-M·A·C προγράμματός μας, για να δώσετε στο παλιό προϊόν μια νέα ζωή. Οτιδήποτε δεν μπορεί να ανακυκλωθεί μετατρέπεται σε ενέργεια.

Follow Μ·A·C Cosmetics: @maccosmeticsgreece

#MACCOSMETICSGREECE

www.maccosmetics.gr