×

10 αρωματικά κεριά που πρέπει να βάλεις στο σπίτι σου


Τα αρωματικά κεριά δεν είναι μόνο αντικείμενα που ταιριάζουν με το στυλ και τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Τα αρώματα δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, η οποία έχει τη δύναμη να μας ταξιδέψει σε αναμνήσεις που έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με όμορφες στιγμές. Ειδικά αυτή την εποχή που οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανάψεις τα αρωματικά κεριά που έχεις στο τραπέζι του σαλονιού σου και το σπίτι θα μυρίζει Χριστούγεννα.

Caramelised Vanilla, Misa

Αυτό το κερί σόγιας με το ζεστό άρωμα της καραμελωμένης βανίλιας αποτελεί ιδανική επιλογή για τους χειμερινούς μήνες ώστε να προσδώσεις μία αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο σου. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο κερί σόγιας χωρίς αλλεργιογόνα, με αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο και φυτίλι από βαμβάκι.
Royal Honey, Apivita
Αυτό το φυσικό κερί με αιθέρια έλαια & μέλι δημιουργεί μια ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα που αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις, εξαλείφει τις κακές σκέψεις και δημιουργεί καλή διάθεση.
Ho Ho Ho!, Aloe Colors+
Δημιούργησε μια ζεστή, όμορφη και μυρωδάτη ατμόσφαιρα στον χώρο σου, με το αρωματικά κεριά σόγιας Aloe+Colors Xmas Ho Ho Ho! που μυρίζει μελομακάρονα.
Pumpkin Spice, Spi8a Home
Αυτό το κερί σόγια θυμίζει χειμώνα στα ζεστά περιμένοντας το λαχταριστό γλυκό που ψήνεται στο φούρνο! 
Christmas Magic, Yankee Candle
Πρόσφερε στο σπίτι σου χριστουγεννιάτικη θαλπωρή με τα βολικά και εύκολα στην χρήση κεριά Yankee Candle.
Γλυκά Μούρα & Βανίλια, Heart & Home
Αυτό το αρωματικό κερί σόγιας σας αλλάζει τη διάθεση χάρη στο φρουτένιο άρωμα που κλείνει μέσα του την γλύκα των ώριμων μούρων με έντονες νότες κρέμας βανίλιας.
Ginger Bergamot & Clove, Origings
Ένα μοναδικό αρωματικό κερί σόγιας που αφυπνίζει τις αισθήσεις χάρη στο πικάντικο άρωμα της ρίζας τζίντζερ, το γαρύφαλλο και το μαγευτικό άρωμα περγαμόντο και διαχέει ένα ζεστό, φιλόξενο άρωμα στο χώρο και τις αισθήσεις σας.
Orange Blossom, Jo Malone London
Κάνε μία μικρή κίνηση πολυτέλειας και μεταμόρφωσε την ατμόσφαιρα του χώρου σου με ένα ντελικάτο αρωματικό κοκτέιλ από άνθη πορτοκαλιάς και κίτρου, νούφαρα, πασχαλιά και φύλλα κλημεντίνης.
Cotton Poplin, Byredo
Αυτό το κερί, θυμίζει τη ντουλάπα με φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια και γεμίζει το σπίτι σου με μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και μια λαχτάρα για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Baies, Diptyque
Δημιουργήστε μοναδική ατμόσφαιρα και απολάυστε το υπέροχο άρωμα του Baies που διαθέτει ακαταμάχητη φρεσκάδα με νότες από τριαντάφυλλο και φύλλα φραγκοστάφυλου.

Υ.Γ. Ανάψτε το κερί της αρεσκείας σας και αφεθείτε... Πάρτε αγκαλιά τους αγαπημένους σας ή απλά χουχουλιάστε βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία, απολαμβάνοντας τη μυρωδιά.

Άρθρο μου για το Brooklyne.gr στις 18/11/2021