×

Messinian Spa: Η νέα εντυπωσιακή σειρά αντιγήρανσης BIO LIFTING


Τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa συνεχίζουν να κυκλοφορούν νέα προϊόντα που θα αγαπήσετε. Φέτος, δημιούργησαν την εντυπωσιακή σειρά αντιγήρανσης BIO LIFTING, ιδανική για το βαθύ γέμισμα των ρυτίδων.

Η BIO LIFTING είναι μία σειρά αντιγήρανσης με πατενταρισμένο, φυσικά προερχόμενο νευρο-κατευναστικό πεπτίδιο, που προστατεύει από το στρες και συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση του φραγμού του δέρματος, στη μείωση των βαθιών ρυτίδων, στην αναδόμηση και ενυδάτωση του ώριμου δέρματος και στη βελτίωση της απαλότητας του δέρματος.

Περιέχει επίσης ένα πεπτιδίο 3 αμινοξέων που βελτιώνει την ωρίμανση του δέρματος, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες, και έτσι βοηθάει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο γεμάτο και πιο πυκνό. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Ε, ελαιόλαδο, εκχύλισμα ιβίσκου, 3 τύπους υαλουρονικού οξέος, υψηλού, μεσαίου και χαμηλού μοριακού βάρους, για βελτίωση της ενυδάτωσης, διατήρηση της κατάλληλης περιεκτικότητας σε νερό στο δέρμα, καθώς και βελτίωση της υφής και της ελαστικότητάς του.

Η νέα σειρά αντιγήρανσης BIO LIFTING περιλαμβάνει: Αντιγηραντικό ορό για πρόσωπο & λαιμό, αντιγηραντικό ορό για τα μάτια και αντιγηραντική κρέμα προσώπου & λαιμού. 

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες messinianspa.gr .