×

Ανακαλύψτε τα φυτικά προϊόντα περιποίησης Wholly Skincare που κάνουν καλό στο δέρμα.


Η Wholly Skincare είναι ένα ελληνικό beauty brands που τα προσέχεις από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστούν μπροστά σου.
Όχι μόνο γιατί είναι ένα brand με οικολογική συνείδηση -επιλέγουν τις συσκευασίες με γνώμονα την ασφάλεια, την χρηστικότητα και την οικολογική συνείδηση. Είναι όλες ανακυκλώσιμες, απαλλαγμένες από φθαλικές ενώσεις, και όπου είναι δυνατόν επαναχρησιμοποιούμενες, αλλά γιατί όσες γυναίκες τα έχουν δοκιμάσεις, λένε τα καλύτερα. 

Με έλαια ψυχρής έκθλιψης, φυτικά βούτυρα, βιολογικά ανθόνερα και εκχυλίσματα φρούτων και φυτών, τα προϊόντα Wholly Skincare περιέχουν όλη την τροφή που χρειάζεται το δέρμα μας για να είναι λαμπερό! 

Τα συστατικά που επιλέγουν είναι ασφαλή, με μηδενική τοξικότητα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αποκλειστικά φυτικής ή/και βιολογικής προέλευσης και με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα. Δεν χρησιμοποιούν συνθετικά αρώματα, επιθετικά χημικά, parabens και σιλικόνες. Δεν κάνουν τεστ σε ζώα και συνεργάζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένους για το ίδιο προμηθευτές. 

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα ειδικά σε ευαίσθητα δέρματα, αξιολογημένα ως προς την ασφάλειά τους (CPSR) και κοινοποιημένα στην Ευρωπαϊκή Πύλη (CPNP). Επίσης, παράγονται και ελέγχονται ως προς την ασφάλειά τους σε πιστοποιημένα εργαστήρια με προδιαγραφές GMP (Good Manufacturing Practices). 


Η δημιουργός

Η Μελίνα Αθανασίου, η founder του brand, σπούδασε χημικός γιατί πάντα θαύμαζε την δημιουργία και εργάστηκε στην βιομηχανία καλλυντικών για 10 χρόνια ως υπεύθυνη ελέγχου ποιότητας και κανονιστικών υποθέσεων. Οι πολλές ώρες στο εργαστήριο και την παραγωγή μου ξύπνησαν το ενδιαφέρον για τα μυστικά της δημιουργίας των καλλυντικών συνθέσεων. Η πρώτη κρέμα που έφτιαξε ήταν η Defense Day Cream, μία ήπια, αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας με βούτυρο κακάο, έλαιο ρυζιού και αγγούρι. Αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από τους κοντινούς της ανθρώπους, γεγονός που την παρότρυνε να ετοιμάσει την βασική σειρά του brand.

Τα προϊόντα

Το Wholly skincare διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο (αντηλιακά, κρέμες προσώπου, προϊόντα καθαρισμού, ενυδατικά χειλιών) και το σώμα (αποσμητικά, κρέμα χεριών), τα οποία θα βρείτε στο eshop του brand whollyskincare.com/. Όλα όμως τα προϊόντα φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες www.whollyskincare.com

Ακολουθήστε το Wholly skincare στο instagram www.instagram.com/whollyskincare/