×

4 αγαπημένα highend foundation που αξίζουν τα χρήματα σου!


Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με το χώρο της ομορφιάς, και ενώ ξεκίνησα τη συλλογή μου ως φοιτήτρια κυρίως με οικονομικά προϊόντα, πλέον χρησιμοποιώ αρκετά highend. Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου 4 αγαπημένα luxury foundations που αξίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις.

To Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation είναι ένα υγρό makeup που προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί 15 ώρες για μέγιστη αίσθηση άνεσης, ώστε η επιδερμίδα να δείχνει άμεσα γεμάτη και απαλή, ενώ λειαίνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Για μεσαία ή πλήρη κάλυψη που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χωρίς να τη "βαραίνει".

Tο Armani Luminous Silk Foundation είναι ένα υγρό makeup με ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.


Το Dior Forever Skin Glow είναι ένα foundation λάμψης που ενυδατώνει εντατικά το δέρμα, αφήνοντάς το να αναπνέει και βελτιώνοντας μακροπρόθεσμα την ποιότητά του. Σχεδιασμένο για να διατηρείται σταθερό ακόμα και σε συνθήκες θερμότητας και υγρασίας, έχει 24ωρη διάρκεια, δεν φράζει τους πόρους, ενώ έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητο δέρμα. Σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις ακτίνες UVA, UVB και το μπλε φως.

Με το Lancome Teint Idole Ultra Wear Nude Foundation η μακρά διάρκεια συναντά την ανάλαφρη αίσθηση για το απόλυτα φυσικό look! Προσφέρει ελαφριά, φυσική κάλυψη με ματ φινίρισμα που διαρκεί μέχρι και για 24 ώρες, με αίσθηση που μοιάζει σαν να μην φοράς τίποτα. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα.