×

H adidas συνεχίζει να είναι δίπλα στο γυναικείο running community με τις αναβαθμισμένες σειρές ULTRABOOST 22 & SOLARGLIDE 5


Η adidas παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις των πιο επιτυχημένων running παπουτσιών του brand: το ULTRABOOST 22 σε νέα δυναμική απόχρωση, καθώς και το ολοκαίνουργιο SOLARGLIDE 5. Και οι δύο εκδόσεις, είναι αφιερωμένες στις γυναίκες runners και πάνε ένα βήμα παραπέρα τη δέσμευση της adidas ως προς το ασφαλές τρέξιμο των γυναικών, μέσα από μια σειρά καινοτομιών.

ULTRABOOST 22


Η νέα έκδοση του ULTRABOOST έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από μια γυναικεία ομάδα, που το επανασχεδίασε ώστε να παρέχει στους δρομείς 4% περισσότερη επιστροφή ενέργειας στην πρώτη γραμμή απ’ ότι το γυναικείο ULTRABOOST 21.

Αξιοποιώντας τις ειδικές γνώσεις για τις γυναίκες και χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή βάση δεδομένων ανατομίας με 1,2 εκατομμύρια σαρώσεις ποδιών, το ULTRABOOST 22 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια βελτιωμένη εφαρμογή 360 μοιρών προς το γυναικείο πόδι.

Με το λανσάρισμα της νέας απόχρωσης του ULTRABOOST 22, η adidas Running οδηγεί τη δέσμευσή της προς το γυναικείο running community στο επόμενο επίπεδο.

SOLARGLIDE 5


To SOLARGLIDE, το αγαπημένο παπούτσι των runners, επιστρέφει σε νέα έκδοση που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του γυναικείου ποδιού. Κατασκευασμένο με γνώμονα το καθημερινό τρέξιμο, διαθέτει Bubble Boost, μια ενδιάμεση σόλα που αποτελείται από εκατοντάδες κάψουλες Boost οι οποίες είναι συγχωνευμένες και έτοιμες να «εκραγούν» παρέχοντας περισσότερη ενέργεια και ώθηση σε κάθε βήμα! Ακόμα, με το ανανεωμένο LEP 2.0 που βρίσκεται ανάμεσα στο Bubble Boost και στο Control Platform, οι δρομείς μπορούν να έχουν μια πιο ομαλή διαδρομή στο τρέξιμό τους. Το SOLARGLIDE 5 είναι η απόδειξη της συνεχόμενης προσπάθειας της adidas να δημιουργεί μια ποικιλία προϊόντων για το running community, διασφαλίζοντας ότι κάθε αθλητής μπορεί να επιλέξει το πιο κατάλληλο παπούτσι με βάση τις ατομικές του ανάγκες.

Εστιάζοντας αυτή τη φορά στο γυναικείο running community, το adidas SOLARGLIDE 5 διαθέτει στοιχεία που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες που έχουν οι γυναίκες δρομείς. Κατά τη φάση ανάπτυξης του παπουτσιού, η ομάδα σχεδιασμού διεξήγαγε μια ποικιλία δοκιμών για να διασφαλίσει ότι η φόρμα παρείχε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στις γυναίκες δρομείς.

Παράλληλα, το SOLARGLIDE 5 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον πλανήτη, αντικατοπτρίζοντας την άποψη της adidas ότι η καινοτομία, μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιείται ως λύση ενάντια στα πλαστικά απορρίμματα. Το πλεκτό επάνω μέρος Primeblue του adidas SOLARGLIDE 5 είναι κατασκευασμένο εν μέρει με Parley Ocean Plastic. Συγκεκριμένα, το παπούτσι αποτελείται από νήμα που περιέχει τουλάχιστον 50% Parley Ocean Plastic – επαναλαμβανόμενα πλαστικά απόβλητα, που αναχαιτίζονται σε απομακρυσμένα νησιά, παραλίες, παράκτιες κοινότητες και ακτές, με αποτέλεσμα να μη μολύνει τον ωκεανό μας. Το άλλο 50% του νήματος είναι ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Η καινούργια απόχρωση ULTRABOOST 22 καθώς και το νέο SOLARGLIDE 5 είναι διαθέσιμα στο adidas.gr, στα καταστήματα adidas, καθώς και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.