×

Οι κρέμες ματιών με μεταλλικό στόμιο θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σου!


Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευάλωτη κι η πρώτη που "μαρτυρά" την κούραση, τις ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, τους μαραθώνιους streaming στο netflix, την έλλειψη ύπνου και την αφυδάτωση, με αποτέλεσμα την εμφάνιση μαύρων κύκλων, πρηξίματα και αφυδάτωση. Στην αγορά σίγουρα θα βρεις πολλές κρέμες ματιών που μπορούν σίγουρα να καλύψουν τις παραπάνω ανάγκες, γιατί όμως να μην δοκιμάσεις μια κρέμα ματιών με μεταλλικό στόμιο;

Το μεταλλικό στόμιο διπλασιάζει τα αποτελέσματα της σύνθεσης, μια και η εφαρμογή συνοδεύεται και από το απαραίτητο μασάζ στην περιοχή των ματιών. Μέσα από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και βοηθάει στην αποσυμφόρηση της γύρω περιοχής. Επιπλέον δίνει άμεση αίσθηση δροσιάς και τόνωση στην περιοχή.

Οι κρέμες ματιών λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με καλή διατροφή και την απαραίτητη ενυδάτωση. Οπότε, μην αμελείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνεις αρκετό νερό. Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το νερό βοηθάει στην μείωση της κατακράτησης των υγρών.

Παρακάτω λοιπόν θα δεις 5 κρέμες ματιών με μεταλλικό στόμιο για να βρεις αυτή που θα καλύψει τις δικές σου μοναδικές ανάγκες.

L'oreal Revitalift Laser Renew Eye Cream (€29) Διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει αισθητά τις σακούλες κάτω από τα μάτια και συσφίγγει την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με συγκέντρωση ρεκόρ σε Βιταμλινη CG και Pro-Xylane, ισχυρό αντιγηραντικό μόριο, παγκοσμίως κατοχυρωμένο από τη L'Oréal.

YouthLab Youth Shot for Eyes (€36) Κρέμα άμεσης λάμψης και σύσφιξης για την περιοχή των ματιών που μακροπρόθεσμα καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ορατά πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.


Nuxe Nuxellence Anti-Aging Total Eye Contour Care (€38,70)
Η καινοτόμος σύνθεσή της (10 πατέντες) επαναφέρει τη νεανικότητα, χαρίζει λάμψη και ομοιογένεια, ενώ παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους.

Avene DermAbsolu Youth Eye (€39,34) Η ενυδατική-θρεπτική κρέμα χωρίς άρωμα, που μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, ενώ στοχεύει ορατά στη χαλάρωση του δέρματος, την απώλεια πυκνότητας και την έλλειψη άνεσης.

Caudalie Premier Cru The Eye Cream (€52,38) Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα υποχωρούν και το δέρμα γίνεται λείο και σφιχτό, ενώ το περίγραμμα του ματιού επαναπροσδιορίζεται. Ιδανική και για το περίγραμμα των χειλιών.

Τέλος, όσο πιεστική και αν είναι η μέρα σου, κλείσε για λίγο το λάπτοπ και βάλε το κινητό στο αθόρυβο, και πρόσφερε λίγη ηρεμία στα μάτια σου!