×

Τα TGI Fridays™ υποδέχονται τη Σαρακοστή με τα Easter Delights


Από 22 Μαρτίου έως και 23 Απριλίου έρχονται τα Fridays™ Easter Delights με αγαπημένα πιάτα στις νηστίσιμες εκδοχές τους αλλά και νέες προτάσεις που θα λατρέψετε.


Ανακαλύψτε το Beyond Meat ΒΒQ Burger, το πρώτο παγκοσμίως, επαναστατικό Plant-Based Burger με φυτική πρωτεΐνη, χωρίς σόγια και χωρίς γλουτένη. Με νηστίσιμο κίτρινο τυρί, vegan mayo, και τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού πανέ πάνω σε λαχταριστή BBQ sauce για όσους αρέσκονται σε ποιο light επιλογές.


Για όσους αγαπούν τις έντονες γεύσεις, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από τα Fridays™ Glazed Cauliflower Bites, τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού τηγανισμένες πανέ με τη διάσημη Jack Daniel’s® sauce και την αγαπημένη Sambuca Shrimp Marinara Pasta, η οποία κάνει την επανεμφάνισή της με cajun spiced γαρίδες, σε σπιτική κόκκινη marinara sauce με fettuccine.


Αν πάλι είστε πιστοί θιασώτες μιας ισορροπημένης διατροφής με Superfoods και πλούσια σε φυτικές ίνες, το Ginger Green Bowl με γαρίδες σχάρας ή χωρίς, είναι η επιλογή που αναζητάτε. Τέλος, οι διαχρονικά δημοφιλείς Strawberry Fields Salad και Quinoa Super Salad, βγαίνουν και σε νηστίσιμες εκδοχές, εμπλουτίζοντας συνολικά την εμπειρία των Fridays™ Easter Delights.

Τα Fridays™ Easter Delights αποτελούν ιδανικές προτάσεις για όσους νηστεύουν ή κάνουν διατροφή χωρίς πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά, σχεδιασμένα πάντοτε με γνώμονα τις άριστες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.


Μπορείτε να δοκιμάσετε τα Fridays™ Easter Delights σε όλα τα καταστήματα Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθ’όλη τη διάρκεια της περιόδου της νηστείας.

Ακολουθήστε τα TGI Fridays™: FACEBOOK  | INSTAGRAM | YOUTUBE